Čínský nový rok, oslava se vším všudy!

Tato událost bývá taky někdy zvána jako lunární nový rok, a slaví se jím příchod jara. Nejen, že jde o největší čínský svátek, ale jde o velkolepou událost pro celou Asii.

  • Web: Home
  • Aktualizace: 9.9.2024
projít na článek

Spuštěn nový web

Spustili jsme pro Vás nový web. Na našem webu nyní najdete vše přehledně a rychle. Těšíme až nás navštívíte :) The post Spuštěn nový web appeared first on Autoservis Náhlovský.

projít na článek

Alexandr čínský, toho si hned oblíbíte!

Pokud se vám někdy podaří procházet se po náhorních plošinách Tibetu, budete asi patřit mezi největší šťastlivce, že jste tak nádhernou přírodu pocítili na vlastní kůži. A možná se vám také poštěstí zahlédnout nad hlavou Alexandra čínského. Ne, nebojte, n

projít na článek

22. duben, den věnovaný planetě Zemi

První Den Země byl slaven 22. 4. 1970 v San Francisku. Oslava měla sloužit jako ekologicky zaměřený svátek s cílem upozornit na ekologii v politických kruzích - recyklovat odpadky, zvýšit energetickou účinnost a hledat obnovitelné zdroje energie.

projít na článek

Spouštíme pro vás nový e-shop

Je nám potěšením oznámit, že pro vás v těchto dnech spouštíme nový e-shop včetně prezentace. Zároveň vás zveme na naše profily na sociálních sítích facebook a instagram. Příspěvek Spouštíme pro vás nový e-shop pocházející z MEDILAB ČR s.r.o..

projít na článek

Nový útulek

Oznamujeme našim příznivcům, že 29.2.2020 končíme provoz útulku na Dolní Novosadské. Připravujeme prostory a postupně se stěhujeme do nového budoucího útulku na ulici Jeremenkova . O otevření vás budeme informovat. The post Nový útulek first appeared on P

projít na článek