Cizrna je super!

Cizrna je super! Cizrna je skutečně velmi zdravou potravinou. Kromě bílkovin obsahuje také vlákninu, minerály jako hořčík, draslík a fosfor a vitamíny B a K. Výzkumy ukázaly, že pravidelná konzumace cizrny může pomoci snižovat hladinu cholesterolu, zlepšovat trávení a snižovat riziko srdečních chorob a cukrovky. Jedním z nejoblíbenějších jídel s cizrnou je samozřejmě hummus, ale existuje mnoho dalších receptů, ve kterých se dá použít. Například se může přidat do salátů, polévek, omáček, těstovinových jídel nebo i do sladkých dezertů. Navzdory tomu, že se cizrna v poslední době stává stále populárnější, stále ještě není tak běžná v kuchyních západního světa jako v mnoha jiných částech světa. Pokud tedy ještě nemáte cizrnu v jídelníčku, zkuste ji do něj zařadit a objevte novou, chutnou a zdravou surovinu. PensionRestaurant Věžka Ano, cizrna může být prospěšná pro zdraví a má mnoho výživných látek. Je vynikajícím zdrojem bílkovin, vlákniny, vitamínů a minerálů a obsahuje také množství zinku, kyseliny listové a karbohydrátů vhodných pro lidi s cukrovkou. Díky obsahu vlákniny a nízkému obsahu tuků patří cizrna k nejlépe stravitelným luštěninám. Nenasycené mastné kyseliny obsažené v cizrně mohou snížit hladinu cholesterolu v krvi a tím přispět k prevenci srdečních onemocnění. Cizrna může také pomoci osobám trpícím astenií a fyzicky náročnou prací, protože obsahuje množství bílkovin a energie. Mnoho lidí také používá cizrnu jako součást své vegetariánské stravy, protože poskytuje významný zdroj bílkovin. V některých kulturách se cizrna používá jako tradiční lék na různé zdravotní problémy, jako jsou ledvinové kameny. Je však důležité mít na paměti, že cizrna obsahuje fytáty, látky, které mohou snižovat vstřebávání některých minerálů v těle. Proto se doporučuje cizrnu dobře vařit a/nebo namáčet před použitím, aby se snížil obsah fytátů.

projít na článek

Super Porshe

Super Porshe. Takové Porshe ještě nikdo nikdy neviděl! The post Super Porshe first appeared on Kýbl srandy.

projít na článek

Super Mario RPG zamíří konečně do Evropy.

Dejte dohromady skupinu nepravděpodobných hrdinů a vydejte se za cílem rozmarného úkolu opravit Star Road v Super Mario Článek Super Mario RPG zamíří konečně do Evropy. se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Super Mario RPG debutuje v Evropě na Nintendo Switch

Super Mario RPG je hra, kterou v našich končinách bude znát méně hráčů než je obvyklé. Tento titul Článek Super Mario RPG debutuje v Evropě na Nintendo Switch se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Promo video

Mám super kamaráda, který točí super videa, tak jsem si nechal jedno taky natočit. Díky, Toncku! The post Promo video first appeared on Atelier Blaha.

projít na článek

Super ceny autoskel

Nabízíme všem našim zákazníkům super ceny autoskel a kompletní výměny za opravdu skvělé ceny. Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím e-mailu: [email protected] nebo na tel.: 723583505 a uvidíte, že se vám to vyplatí.

projít na článek