Super Mario RPG zamíří konečně do Evropy.

Dejte dohromady skupinu nepravděpodobných hrdinů a vydejte se za cílem rozmarného úkolu opravit Star Road v Super Mario Článek Super Mario RPG zamíří konečně do Evropy. se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Super Mario RPG debutuje v Evropě na Nintendo Switch

Super Mario RPG je hra, kterou v našich končinách bude znát méně hráčů než je obvyklé. Tento titul Článek Super Mario RPG debutuje v Evropě na Nintendo Switch se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Na Nintendo Switch přiskáče nový Super Mario Bros.

Kdybych měl odpovědět na otázku, které oznámení z dnešní Nintendo Direct prezentace mi udělalo největší radost, bude to Článek Na Nintendo Switch přiskáče nový Super Mario Bros. se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Pátá vlna tratí pro Mario Kart 8 dorazí v létě!

Další vlna tratí pro hru Mario Kart 8 Deluxe dorazí v létě tohoto roku, a kromě osmi nových Článek Pátá vlna tratí pro Mario Kart 8 dorazí v létě! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Super Mario v Praze!

Datum konání: 21/05/2016 - 14:00 až 17:00Král otoček a variací, přezdívaný Million Moves Man, přijede do Prahy odučit 3 hodiny nabité neuvěřitelnými otočkami a technikami, které nadchnou vás, i vaši partnerku. Mario je jeden z nejlepšich a nejslavněj

projít na článek

Pátá vlna tratí pro Mario Kart 8 vychází dnes!

Dnes 12. července vychází pátá vlna tratí pro hru Mario Kart 8 deluxe. Pátá vlna je součástí balíčku Článek Pátá vlna tratí pro Mario Kart 8 vychází dnes! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek