Na Nintendo Switch přiskáče nový Super Mario Bros.

Kdybych měl odpovědět na otázku, které oznámení z dnešní Nintendo Direct prezentace mi udělalo největší radost, bude to Článek Na Nintendo Switch přiskáče nový Super Mario Bros. se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Super Mario RPG debutuje v Evropě na Nintendo Switch

Super Mario RPG je hra, kterou v našich končinách bude znát méně hráčů než je obvyklé. Tento titul Článek Super Mario RPG debutuje v Evropě na Nintendo Switch se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Batman Arkham Trilogy vychází na Nintendo Switch

Společnosti Warner Bros Games a DC oznámily Batman: Arkham Trilogy pro Nintendo Switch, kompilaci oceňovaných videoher od Rocksteady Článek Batman Arkham Trilogy vychází na Nintendo Switch se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Vychází dlouho očekáváná hopsačka s Mariem!

Překvapení čekají za každým rohem, protože dnes vychází Super Mario Bros. Wonder pro Nintendo Switch. Princ Florian pozval Článek Vychází dlouho očekáváná hopsačka s Mariem! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Super Mario RPG zamíří konečně do Evropy.

Dejte dohromady skupinu nepravděpodobných hrdinů a vydejte se za cílem rozmarného úkolu opravit Star Road v Super Mario Článek Super Mario RPG zamíří konečně do Evropy. se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Lara Croft zamíří na Switch v remastrované edici

Fanoušci nadané archeoložky Lary Croft mají důvod k radosti. Na konzoli Nintendo Switch v příštím roce vyjde kolekce Článek Lara Croft zamíří na Switch v remastrované edici se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek