Lara Croft zamíří na Switch v remastrované edici

Fanoušci nadané archeoložky Lary Croft mají důvod k radosti. Na konzoli Nintendo Switch v příštím roce vyjde kolekce Článek Lara Croft zamíří na Switch v remastrované edici se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Batman Arkham Trilogy vychází na Nintendo Switch

Společnosti Warner Bros Games a DC oznámily Batman: Arkham Trilogy pro Nintendo Switch, kompilaci oceňovaných videoher od Rocksteady Článek Batman Arkham Trilogy vychází na Nintendo Switch se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Novinářka Lara Logan: Federální zdravotnické agentury a covid kartel (Washington, D.C. 21. 2. 2024)

WASHINGTON Americký senátor Ron Johnson (R-Wis.) vedl diskuzi u kulatého stolu s názvem Federální zdravotnické agentury a covid kartel: Co skrývají? Senátor Johnson a skupina odborníků odhaluje pravdu o tom, jak se covid kartel federální zdravotnické ag

projít na článek

POE switch

PoE switch slouží ke stejnému účelu jako PoE injektor. Jedná se tedy o zařízení, které zajišťuje napájení po datovém kabelu, v angličtině Power over Ethernet, odkud také vznikla zkratka PoE. Tím je umožněno vést jedním datovým kabelem požadovaná data a zá

projít na článek

Super Mario RPG zamíří konečně do Evropy.

Dejte dohromady skupinu nepravděpodobných hrdinů a vydejte se za cílem rozmarného úkolu opravit Star Road v Super Mario Článek Super Mario RPG zamíří konečně do Evropy. se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Super Mario RPG debutuje v Evropě na Nintendo Switch

Super Mario RPG je hra, kterou v našich končinách bude znát méně hráčů než je obvyklé. Tento titul Článek Super Mario RPG debutuje v Evropě na Nintendo Switch se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek