Pátá vlna tratí pro Mario Kart 8 vychází dnes!

Dnes 12. července vychází pátá vlna tratí pro hru Mario Kart 8 deluxe. Pátá vlna je součástí balíčku Článek Pátá vlna tratí pro Mario Kart 8 vychází dnes! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Pátá vlna tratí pro Mario Kart 8 dorazí v létě!

Další vlna tratí pro hru Mario Kart 8 Deluxe dorazí v létě tohoto roku, a kromě osmi nových Článek Pátá vlna tratí pro Mario Kart 8 dorazí v létě! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Vychází dlouho očekáváná hopsačka s Mariem!

Překvapení čekají za každým rohem, protože dnes vychází Super Mario Bros. Wonder pro Nintendo Switch. Princ Florian pozval Článek Vychází dlouho očekáváná hopsačka s Mariem! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Super Mario RPG zamíří konečně do Evropy.

Dejte dohromady skupinu nepravděpodobných hrdinů a vydejte se za cílem rozmarného úkolu opravit Star Road v Super Mario Článek Super Mario RPG zamíří konečně do Evropy. se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Super Mario RPG debutuje v Evropě na Nintendo Switch

Super Mario RPG je hra, kterou v našich končinách bude znát méně hráčů než je obvyklé. Tento titul Článek Super Mario RPG debutuje v Evropě na Nintendo Switch se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Samsung SpinPoint M5 160GB, 2,5, 5400rpm, PATA, 8MB, HM160HC

Popis produktu Samsung Spinpoint M5 - 160GB/5400rpm/PATA/8MB mobile Drive Configuration: Capacity 160 GB Interface PATA Buffer DRAM Size 8 MB Byte per Sector 512 ytes Rotational Speed 5,400 RPM Performance Specifications: Average Seek

projít na článek