ČMA vzdělává zaměstnance svých členů

Poskytovatel dotace: MPSV ČR Financování: ESF – Operační program ZAMĚSTNANOST PLUS Doba trvání: únor 2024 až leden 2027 Registrační číslo projektu: CZ.03.01.03/00/22_040/0002381 Stručný popis: Asociace plánuje proškolit zaměstnance Zapojených subjektů a prohloubit tak jejich dovednosti a znalosti. Cílem projektu je zvýšit prostřednictvím profesního vzdělávání úroveň kompetencí pracovníků, která naplní stávající potřeby zaměstnavatele a požadavky měnícího se trhu práce. Vzdělávací aktivity: Měkké a manažerské dovednosti Účetní, ekonomické a právní kurzy Technické a odborné kurzy The post ČMA vzdělává zaměstnance svých členů appeared first on ČESKÁ MANAŽERSKÁ ASOCIACE.

projít na článek

Teambuilding pro zaměstnance

O víkendu 15.-16.9.2018 jsme uspořádali akci pro zaměstnance firmy, která probíhala v Peci pod Sněžkou. Během víkendu byl pro zaměstnance připraven program. V plánu byla cesta lanovkou na naši nejvyšší horu, která se bohužel pro nepřízeň počasí nekonala.

projít na článek

Bioveta vzdělává polské lékaře

Ve dnech 19. – 20. září se konal druhý ročník vědecké a vzdělávací konference o chorobách malých zvířat, kterou organizovala agentura 90 Consulting z Varšavy, tentokráte formou on-line.

projít na článek

Konec výlovů v MO Rokycany

Jedním z posledních rybníků, který rybáři z hospodářského odboru MO Rokycany za přispění členů MO v rámci brigádnické povinnosti a členů rybářské stráže lovili, byl rybník Kofroň. Obsádka byla složena z kapra a lína. Kapr byl spolu s línem dosazen do Bore

projít na článek

Hledáme zaměstnance do našeho týmu

Nastartuj svoji kariéru ve strojírenství! The post Hledáme zaměstnance do našeho týmu appeared first on BAEST Machines & Structures, a.s. Benešov.

projít na článek

Kalendář akcí 2017

Schůze členů MKV 11. únor - od 17:00 Jůnův statek Sadílkovo motání 28. - 30. dubna Úterý 18. - 20. srpna Berger letos se nekoná Chrast 23. - 24. června Rumunsko 30. června - 6. července

projít na článek