CO DĚLÁME NYNÍ?

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = '//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1version=v2.6'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Co děláme v těchto dnech? Pro naše členské klienty zajišťujeme školení formou video meetingů. Naši účastníci oceňují interaktivitu (nikoli pasivní poslech předtočeného videa) a zkušeného lektora. Připojit se mohou zaměstnanci z domu, z kanceláře atp. Využíváme platformu, kterou není potřeba instalovat. Ale mezi námi, už se těším, až se společně osobně promoříme. V případě zájmu kontaktujte Váš kmenový klub personalistů. Váš Petr Otáhal.

projít na článek

Nový stroj HYBRID 3.1 v plném provozu

Přinášíme vám několik záběrů z produkce na novém stroji HYBRID 3.1 Na stroji lze gravírovat u takové drobečky jako je tato zakazka do 3.1m délky trnu Vše co děláme, deláme to pro naše zákazníky!

projít na článek

Podstatné je, co děláme, ne odkud jsme

Na AVU vyrůstá umělecky výjimečná „ukrajinská“ generace

projít na článek

Jsme zodpovědní za to, co děláme ve snech? Cage září v satiře na kulturu celebrit

Snímkem To se mi snad zdá jednou provždy končí debata, jestli je výjimečný, nebo „tak špatný, až je výborný“ herec

projít na článek

Rekonstrukce výrobních prostor a přístavba budovy pro HYBRID

Přinášíme vám několik záběrů z letošní rozsáhlé rekonstrukce výrobních prostor, nástavby kanceláří a přístavby objektu Gravitech pro HYBRID. Tyto změny nám společně s rozšířením strojového vybavení a technického zázemí umožní dále navýšit kapacitu výr

projít na článek

PVD a DLC povlakování nyní také v Jindřichově Hradci

Článek PVD a DLC povlakování nyní také v Jindřichově Hradci se nejdříve objevil na Šlechta.

projít na článek