Co je dobré vědět, než objednáte firemní košile s logem

Jak objednat nejvhodnější pánské a dámské košile do firmy ke spokojenosti vedení & zaměstnanců. Odpovědi na všechny otázky, které byste si měli položit při výběru firemních košilí s logem jsme shrnuli do tohoto komplexního návodu. Čerpáme z vlastní zkušenosti s výrobou košilí s logem pod naší značkou SmartMen i ze zkušeností s distribucí firemních košilí zahraničních značek od roku 2011. Cílem návodu je zefektivnit proces objednání firemních košilí ke spokojenosti všech zainteresovaných stran.

projít na článek

Pánská košile - Jak si vybrat barvu, límečky, látky?

Jaké košile si vyberete? Pánská košile společenská s kravatou. Moderní košile slim fit. Košile s proužkem. Košile káro se širokým límečkem. Košile jednobarevné s kravatou. Bílá a modrá košile jsou nejoblíbenější. Fialová a růžová košile do obleku a ke kra

projít na článek

Parametry společenské pánské košile

Jaké detaily má mít elegantní společenská košile a co ne? Límeček pánské společenské košile vytváří celkový dojem pánské košile. Například náprsní kapsička pánské košile je nevhodná u společenské košile a přijatelná u pánské košile do kanceláře.

projít na článek

Jaký typ košile zvolit a jak správně nakoupit

Pánskou společenskou košili noste podle prostředí a Vašeho stylu. Kvalitní košile jsou ze 100 % bavlny. Šířka pruhů košile určuje formálnost košile. Vícebarevné proužky jsou znakem neformálních košilí. Košile slim fit kopíruje tvar těla.

projít na článek

Nejoblíbenější značky pánských košil

K cenově dostupným patří košile A.M.J. Košile Blažek nacházejí ve vyšších patrech. Z Německa se dováží košile Olymp a Eterna, ale šijí se na východě. Luxusní košile GANT a Tommy Hilfiger k dostání v ČR. České košile SmartMen nabízí vysokou hodnotu za příz

projít na článek

Péče o košile - jak zvládnout praní a žehlení

Jak správně prát košili. Jak sušit košile. Jak pověsit a skladovat košile. Jak rychle a snadně žehlit pánské košile. Napařovací žehlička Vám ulehčí práci se žehlením košilí.

projít na článek