Co je to lymfatický systém

Lymfatický systém je systém lymfatických cév a uzlin, který shromažďuje lymfu z celého organismu a odvádí ji zpět do krevního oběhu. Lymfa je bílá, mléčně zabarvená tekutina, která obsahuje lymfocyty, bílkoviny a tuky. Tato tekutina se hromadí v mezibuněčných prostorech tkání a krevních cév a je shromažďována lymfatickým systémem, ze kterého se pak přesunuje zpět do krve.

projít na článek

Aktuální požadavky na systém kritických bodů - HACCP v potravinářském sektoru

Systém HACCP je systém preventivních opatření, která slouží k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem až ke konečnému spotřebiteli a to

projít na článek

Kamerové systémy

Bezpečnost je klíčovým aspektem v každém prostředí, a proto je důležité mít k dispozici spolehlivý kamerový systém. Kvalitní kamerový systém začíná správným návrhem. Svěřte se do naší péče a nechte si navrhnout kamerový systém přesně podle vašich potřeb.

projít na článek

Nový systém a úprava designu

Naše milé zákaznice a zákazníci, v souvislosti s přechodem na nový systém eshopu prosím věnujte pozornost následujícím informacím!

projít na článek

SYSTEM OF A DOWN se vrátili na velké pódium

SYSTEM OF A DOWN už léta nenahráli žádné album, ale oficiálně stále fungují. A čas od času odehrají nějakou tu live show. V sobotu 27. dubna kapela vystoupila jako jeden z headlinerů festivalu Sick New World v Las Vegas.

projít na článek

Serj Tankian se na novém EP vrátí ke kořenům SYSTEM OF A DOWN

Přepestrá sólová kariéra Serje Tankiana se v září rozroste o další položku. Půjde o EP nazvané „Foundations“, v doslovném překladu „Základy“ a frontman SYSTEM OF A DOWN se na něm vrátí ke svým začátkům.

projít na článek