Co (ne)dělat v Shoptetu

Hodně zajímavých poptávek od klientů mi chodí na e-shopové řešení Shoptet, a to z důvodu určité nefunkčnosti jejich elektronických obchodů. Příčinou občas bývá přílišná aktivita majitelů, kteří si za svůj za svůj zmar mohou často sami. Ale nechci paušalizovat, jen chci v tomto článku upozornit na nejčastější chyby, se kterými se při své práci setkávám.

projít na článek

Využijte široké možnosti napojení Shoptetu na Money S3

O napojení účetního softwaru Pohoda na Shoptet jsem tady na blogu už psal, a protože se jedná o poměrně oblíbené téma, rozhodl jsem se tentokrát prozkoumat propojení Shoptetu s účetním programem Money S3.

projít na článek

Co jsem se dělal na PPC MeetUpu od Shoptetu?

Minulý týden proběhl v Shoptetu partnerský sraz PPC MeetUp, u kterého jsem nemohl chybět. Na akci podobného druhu jsem byl vůbec poprvé, ale tváře mezi hosty i účastníky jsem již znal z předchozích meetingů, takže pro mě byla celá akce příjemná a jsem rád

projít na článek

Moje školení v Shoptetu

Začátek prázdnin jsem zahájil studijní návštěvou pražské společnosti Shoptet. Hodně jsem se těšil, protože se jedná o e-shopové řešení, na které se dá spolehnout a kde nemusíte řešit spoustu problémů.

projít na článek

Nové Shoptet doplňky jsou tady

V Shoptetu se stále něco děje. O jeho nových doplňcích jsem chtěl psát již delší dobu, ale musel jsem si počkat na skvělé vychytávky, které byly zrovna v přípravě. Teď už jsou venku a najdete v Shoptet doplňcích.

projít na článek

Jak napojit Shoptet na skladový systém Pohoda?

Už ve svém prvním zaměstnání, a to už je nějaký ten pátek, jsme řešili otázku, jak jednoduše napojit nový e-shop na skladový systém. A stále je tento krok pro některé elektronické obchody opravdu stěžejní téma, proto jsem vytvořil seznam důležitých bodů,

projít na článek