co předat dětem?

Učte své děti, že ke štěstí nepotřebují nic vnějšího žádného člověka, žádné místo, žádnou věc neboť opravdové štěstí najdou ve své duši. Učte své děti, že neúspěch je fikce, že každá snaha je úspěch, že každé úsilí dosahuje vítězství. Učte své děti, že jsou v hlubokém spojení se všemi lidmi a že nejsou nikdy odděleny od Boha. Učte své děti, že žijí ve světě nesmírné hojnosti ve kterém je dostatek pro všechny. Učte je, že největší štěstí spočívá v dávání, nikoliv v hromadění věcí. Jiddu Krishnamurti

projít na článek

Bruslení a 2.B

Ve čtvrtek 15. 2. jsme se vydali na bruslení na stadion. Většina žáků už překonala strach z bruslení a byly vidět velké pokroky, které děti udělaly. Pan trenér se dětem věnoval a měl přichystané různé aktivity, které se dětem moc líbily. Po celou dobu bru

projít na článek

PEŘÍČKOVÝ DEN

V rámci celorepublikové akce jsme se zapojili do charitativní sbírky Pomozte dětem. Díky vám rodičům, dětem, učitelům a laskavým lidem, které oslovili naši žáci v Husově sadu se nám podařilo za ZŠ Matiční vybrat 11 205 Kč.

projít na článek

DĚTI POMOHLY DĚTEM aneb KUŘE V AKCI

Na únorové schůzce Školního parlamentu jsme se jednohlasně rozhodli podpořit projekt Pomozte dětem 2024 a zúčastnili se jako dobrovolníci 26. ročníku sbírky pro děti s nelehkým osudem.

projít na článek

Soutěžte s Orion a pomáhejte dětem

Kupujte čokolády nebo tyčinky Orion za 39 Kč, hrajte denně o 5000 Kč a rozdávejte s námi radost i do Nadace Terezy Maxové dětem. Soutěž probíhá od 1.2. do 31.3.2021 ve všech prodejnách Trefa. Více informací o soutěži nejdete na www.orionsoutez.cz.

projít na článek

Dobré světlo nemocným dětem!

I když to tak úplně nesouvisí s mojí prací, ráda bych vás upozornila na projekt, který dle mě stojí za to podpořit. Jde o jednorázovou sportovní aktivitu, kde můžete prospět nejen svému zdraví, ale i dětem, které ve fakultní nemocnici Brno bojují o život.

projít na článek