Co se odehrálo za poslední rok? Poslechněte si Ottu Kovaříka.

Za rok se toho odehrálo hodně. Změny klientů, změny v týmu. Vše k lepšímu, tak to má být. Co všechno se odehrálo si poslechněte v rozhovoru na Netro Life rádiu s Ottou Kovaříkem. Příspěvek Co se odehrálo za poslední rok? Poslechněte si Ottu Kovaříka. pochází z Chilli Production s.r.o.

projít na článek

Poslední vystoupení IYASA v ZOO Dvůr Králové

Poslední vystoupení souboru IYASA v ZOO Dvůr Králové v roce 2014 se odehrálo 30. července. Ujít si ho nenechali ani fanoušci skupiny z řad dětí. A přátelům z IYASA to s dětmi opravdu slušelo. Diváci si vychutnali výkon afrických umělců a na rozloučenou sa

projít na článek

Les Bor - skutečná historie očima periodik, část 3. (1901-1914)

Třetí část článku o objektivní historii lesa Bor nás zavede do začátku dvacátého století. Co se ve slavném lese tehdy odehrálo za zajímavosti, které skončily v dobovém tisku? Pojďme se na ně podívat spolu s panem Jaromírem Jindrou.

projít na článek

Ypsilonka si připomíná: Japonec Jiřího Schmitzera

Poslechněte si jednu z nejpovedenějších písniček Jiřího Schmitzera, kterou před lety na Večerech pod lampou složil na deset slov vybraných diváky.

projít na článek

Vyšetřování na Kobyliské střelnici v Praze (7.-8.3.2014)

První vyšetřování Paranormal týmu v novém složení roku 2014. Co nám přinesla návštěva hlavního města Prahy, kde jsme tentokrát zkoumali paranormální jevy na místě, kde se za druhé světové války odehrálo na skoro 540 poprav? Čtěte dále...

projít na článek

Ypsilonka si připomíná: Vánoční vzpomínání Zdeňka Hořínka

Poslechněte si, jak v Ypsilonce na Vánočních večerech v roce 1994 vzpomínal Zdeněk Hořínek na svého dědečka a taky dárky, které od něj jako malý chlapec dostával. A jako přídavek evergreen Bílé vánoce.

projít na článek