COFIDIS nabízí v prosinci snížený úrok

Společnost COFIDIS, specialista na poskytování úvěrů na dálku, přichází v prosinci s mimořádnou akcí, v rámci které mají klienti možnost získat úvěr se zvýhodněným úrokem na první tři měsíce.

projít na článek

Cofidis spouští konsolidaci půjček se zvýhodněním pro partnery

Od konce listopadu přichází značkový poskytovatel spotřebitelských úvěrů společnost Cofidis na český trh s novým produktem. Díky Partnerské konsolidaci Cofidis získají páry žijící ve společné domácnosti možnost sloučit všechny půjčky obou partnerů do jedn

projít na článek

Cofidis zlevňuje úvěry, na nižší úrok a vyšší částku dosáhnou Češi díky partnerským půjčkám

Poskytovatel transparentních úvěrů, společnost Cofidis, přichází na český trh s novým produktem partnerských půjček. Ty umožňují lidem získat společně vyšší částku peněz a dosáhnout na výhodnější podmínky, než pokud by o půjčku žádali samostatně.

projít na článek

Společnost COFIDIS nabízí pomoc klientům v oblastech postižených povodní

Pro své klienty, kteří byli postiženi v těchto dnech záplavami, nabízí společnost COFIDIS možnost individuálního řešení splácení úvěru, které bude přizpůsobeno konkrétní situaci klienta.

projít na článek

Společnost Cofidis slaví 30 let od svého vzniku, dostane nové logo a web

U příležitosti 30. výročí se společnost Cofidis rozhodla ke změně svého loga do modernější podoby, a to postupně ve všech osmi evropských zemích, kde Cofidis působí. Ruku v ruce s novým logem spouští Cofidis v České republice nový moderní web a začíná se

projít na článek

COFIDIS udržuje pozici nejméně rizikové nebankovní společnosti

Nejméně rizikový úvěr – stejně jako před rokem - nabízí společnost COFIDIS. Vyplývá to z nového vydání tzv. indexu predátorského úvěrování (IPU), který připravuje společnost Člověk v tísni o.p.s.

projít na článek