Společnost COFIDIS nabízí pomoc klientům v oblastech postižených povodní

Pro své klienty, kteří byli postiženi v těchto dnech záplavami, nabízí společnost COFIDIS možnost individuálního řešení splácení úvěru, které bude přizpůsobeno konkrétní situaci klienta.

projít na článek

COFIDIS udržuje pozici nejméně rizikové nebankovní společnosti

Nejméně rizikový úvěr – stejně jako před rokem - nabízí společnost COFIDIS. Vyplývá to z nového vydání tzv. indexu predátorského úvěrování (IPU), který připravuje společnost Člověk v tísni o.p.s.

projít na článek

Cofidis spouští voicebotku Viku, sama zavolá a upozorní klienty na data splatnosti

Přední nebankovní společnost Cofidis rozšiřuje od dubna možnosti komunikace s klienty o voicebotku. Vika neboli virtuální komunikační asistentka bude realizovat odchozí hovory a připomínat klientům data splatnosti. Jedná se o další službu, kterou chce Cof

projít na článek

Společnost Cofidis slaví 30 let od svého vzniku, dostane nové logo a web

U příležitosti 30. výročí se společnost Cofidis rozhodla ke změně svého loga do modernější podoby, a to postupně ve všech osmi evropských zemích, kde Cofidis působí. Ruku v ruce s novým logem spouští Cofidis v České republice nový moderní web a začíná se

projít na článek

COFIDIS rozšiřuje produktové portfolio o klasický úvěr

Společnost COFIDIS, specialista na poskytování spotřebitelských úvěrů na dálku, doplňuje své stávající produktové portfolio o klasický úvěr. Vychází tak vstříc klientům, pro které je nízká měsíční splátka nejdůležitějším kritériem při výběru úvěru.

projít na článek

COFIDIS nabízí v prosinci snížený úrok

Společnost COFIDIS, specialista na poskytování úvěrů na dálku, přichází v prosinci s mimořádnou akcí, v rámci které mají klienti možnost získat úvěr se zvýhodněným úrokem na první tři měsíce.

projít na článek