COLOSTRUM neboli MLEZIVO

Zima i jaro, to jsou období, kdy zvláště snadno dochází k nachlazení a snížení odolnosti. Výživový doplněk COLOSTRUM obsahuje velké množství imunoglobulinů, což jsou proteiny na bázi protilátek. Jejich úloha v mlezivu je v zásadě taková, že udržují odpovídající rovnováhu celého imunitního systému člověka a chrání jej proti virům, bakteriím, chroboplodným houbám a kvasinkám.

projít na článek

Jak na hluboké kouření neboli Deepthroat

Hluboké kouření Deepthroat je praktika pojmenovaná podle slavného pornofilmu z roku 1972 s Lindou Lovelace. Ta, jako postava objevila, že k dosažení orgasmu potřebuje felaci, kouření a nebo pro otrlé šoustání krku. Praktika tedy spočívá v potlačení dávící

projít na článek

Koule neboli orby II.

Setkání s orby, jak nám vše popsala naše čtenářka, p. Jarka Bartůšková. Článek doplněn fotografiemi z jejího archívu. Hačmor děkuje. Jedno video na youtube zachycuje totožný úkaz.

projít na článek

Dress code

K etiketě neboli souhrnu společenských zvyklostí a norem chování, patří i dress code. To znamená kodex oblékání určující, jak se na danou, více či méně formální událost obléknout.

projít na článek

Čínský zodiac

Pravděpodobně každý ví, že v čínském horoskopu je 12 zvířat, které znázorňují roky. Čínský zvěrokruh, neboli také zodiak, hraje nedílnou roli v čínské kultuře a může být použit k určení Vašeho štěstí v daném roce.

projít na článek