Crossový trenažér

Díky eliptickému průběhu pohybu je trénink obzvláště šetrný ke kloubům. Crosový trénink je obzvláště vhodný pro osoby, které mají sedavé zaměstnání. Při tréninku na krosovém trenažéru máte vzpřímenou polohu. Tím se odlehčí zádům a páteři. Jsou možná různá tréninková zatížení. Trénink nohou s pažemi na pevném opěradle, celotělový trénink s aktivním nasazením paží. Spojení tréninku nohou a paží představuje efektivní celotělový trénink a jsou tak namáhány všechny důležité svalové skupiny.

projít na článek

Spotee

Chtěly byste se proběhnout pod Eiffelovou věží v Paříži, kolem londýnského parlamentu či krásné krajině? Přesně to vám umožňuje služba Spoteee (www.spoteee.cz), kterou jsme pro vás doplnili před běžecký pás a crossový trenažér.

projít na článek

Běžecký trenažér

Tento motorový běžecký trenažér přináší čtyři nové unikátní patentované řešení odpružení běžecké plochy. Díky robustní konstrukci, velké běžecké ploše, výkonnému motoru a bohaté funkční výbavě je vhodný i pro ty nejnáročnější klientky.

projít na článek

Schodový trenažér

Spalte kalorie na schodech. Schodový trenažér je v tomto případě ideální volba, obzvláště pokud chcete nejen zhubnout, ale také posílit ochablé svalstvo. Donutí vás totiž zapojit nejen hýždě, ale také lýtka, kvadricepsy i hamstringy. Kromě posilování sval

projít na článek

E-Racing budoucnost závodníků na trenažerech?

Okolnosti kolem podivného zmutovaného viru donutili nejednoho závodníka pořídit domů trenažér a jezdit tzv. online závody, dnes si popovídáme s Grip E-Racing Teamem o budoucnosti a současnosti závodů ve virtuálním prostoru.

projít na článek

Krosové jízdní kolo Kellys PHANATIC 30 CRX (M) 2022 modro-zelená

Popis:Phanatic 30 je pánské krosové kolo pro sportovní jízdu v lehkém terénu s geometrií Sport Cross, zaručuje pravý crossový zážitek.Lehký duralový rám KELLYS Crossforce Lite s vnitřním vedením lanek a s atraktivním profilem trubek nabízí sportovní, ale

projít na článek