Cuketová polévka

Cuketa není pouze veganskou stravou. Receptů je celá řada. Cuketa se přidává do jídel, vaří se z ní i hlavní pokrmy, a co je velmi originální, i chutné polévky. Dnešní článek se zaměřuje právě na tyto netypické, ale velmi chutné polévky, které mohou obohatit váš jídelníček. Vždyť i netradiční potraviny, jak vypovídají samy recepty, mohou být přínosné a plné vitamínů a vlákniny. Tak se nebojte experimentovat a vyzkoušet něco nového.

projít na článek

Cuketová polévka podle pořadu Kluci v akci

Kluci v akci ve svém pořadu připravovali lahodnou polévku, která v podzimních dnech přijde k chuti. Zde je recept na krémovou polévku z cukety s taveným sýrem a smaženými kousky pstruha.

projít na článek

CUKETOVÁ ČALAMÁDA

2,2 kg čisté cukety   0.5 kg cibule 0,8 kg červená paprika 250 ml ocet 100 ml olej 1 Pl soli 1 Pl mletého pepře 8 vrchovatých lžic cukru Cuketu ostrouháme, rozdělíme podle velikosti na čtvrtiny až osminy a odstraníme měkkou část se semeny. Takto připraví

projít na článek

Mrkvová polévka

Mrkvová polévka je chuťově velmi zajímavá a ocení ji zajisté všichni gurmáni. Mrkvová polévka je vhodná jak pro malé děti, tak i pro nemocné se zažívacími potížemi.

projít na článek

Vánoční hrachová polévka od babičky

Štědrovečerní, vánoční hrachová polévka se podává všude tam, kde moc nechutná rybí ;). Hrachová polévka... Příspěvek Vánoční hrachová polévka od babičky pochází z Videorecepty

projít na článek

Brokolicová krémová polévka od Pohlreicha

Brokolicová polévka podle Zdeňka Pohlreicha je krémová polévka, v níž skvěle zužitkujete i košťál. Měla by vynikat krásně svěží a sytou barvu, být ochucená pečeným česnekem a zahuštěná krémovým sýrem.

projít na článek