Rajská polévka

Polévka je grunt. Recepty na polévky jsou různorodé a každý si vybere z velké nabídky dle momentální chuti. Také rajskou polévku lze připravit buď tradičním způsobem, kdy jsou ve vodě vyvařeny originální suroviny, nebo ji můžeme nachystat z instantní směsi. Nevýhodou tradičního vaření polévky je delší příprava, výhodou je to, že suroviny bývají čerstvé a polévka většinou neobsahuje přídatné látky. Instantní polévka se většinou připravuje 5 až 20 minut prostým vsypáním do studené či vroucí vody a je zhotovována nejen v domácnostech (takzvaná pytlíková polévka), ale též v restauracích a stravovacích provozovnách, kam je dodávána v takzvaném gastrobalení.

projít na článek

Rajská polévka z protlaku

Rajská polévka připravovaná z protlaku je velice rychlá a chutná. Jako zavářku můžeme podávat rýži, těstoviny, kapání, nočky.

projít na článek

Rajská polévka podle Zdeňka Pohlreicha

Rajská polévka podle Zdeňka Pohlreicha je asi trochu jiná, než jsme většinou zvyklí, ale je opravdu velmi chutná.

projít na článek

Rajská polévka

Výborný recept na rajskou polévku, kterou milují hlavně děti. Polévka je grunt a u této to platí dvojnásob.

projít na článek

Jednoduchý recept na rajskou polévku

Rajská polévka je na přípravu velmi rychlá a v oblibě ji mají hlavně děti. Dají se do ní vkládat různé vložky nebo zavářky.

projít na článek

Rajská omáčka

Pod spojením rajská omáčka si určitě každý z nás představí úplně něco jiného. Někdo si hned vybaví tu červenou omáčku ze školní jídelny, které se leckdy jen rajská omáčka říkalo, někdo si připomene tu úžasnou voňavou rajskou od babičky. Představy jsou růz

projít na článek