Polévka je grunt. Recepty na polévky jsou různorodé a každý si vybere z velké nabídky dle momentální chuti. Také rajskou polévku lze připravit buď tradičním způsobem, kdy jsou ve vodě vyvařeny originální suroviny, nebo ji můžeme nachystat z instantní směsi. Nevýhodou tradičního vaření polévky je delší příprava, výhodou je to, že suroviny bývají čerstvé a polévka většinou neobsahuje přídatné látky. Instantní polévka se většinou připravuje 5 až 20 minut prostým vsypáním do studené či vroucí vody a je zhotovována nejen v domácnostech (takzvaná pytlíková polévka), ale též v restauracích a stravovacích provozovnách, kam je dodávána v takzvaném gastrobalení.
Rajská polévka připravovaná z protlaku je velice rychlá a chutná. Jako zavářku můžeme podávat rýži, těstoviny, kapání, nočky.
projít na článekRajská polévka podle Zdeňka Pohlreicha je asi trochu jiná, než jsme většinou zvyklí, ale je opravdu velmi chutná.
projít na článekVýborný recept na rajskou polévku, kterou milují hlavně děti. Polévka je grunt a u této to platí dvojnásob.
projít na článekRajská polévka je na přípravu velmi rychlá a v oblibě ji mají hlavně děti. Dají se do ní vkládat různé vložky nebo zavářky.
projít na článekPod spojením rajská omáčka si určitě každý z nás představí úplně něco jiného. Někdo si hned vybaví tu červenou omáčku ze školní jídelny, které se leckdy jen rajská omáčka říkalo, někdo si připomene tu úžasnou voňavou rajskou od babičky. Představy jsou růz
projít na článek