Rajská polévka z protlaku

Rajská polévka připravovaná z protlaku je velice rychlá a chutná. Jako zavářku můžeme podávat rýži, těstoviny, kapání, nočky.

projít na článek

Rajská polévka podle Zdeňka Pohlreicha

Rajská polévka podle Zdeňka Pohlreicha je asi trochu jiná, než jsme většinou zvyklí, ale je opravdu velmi chutná.

projít na článek

Rajská polévka

Výborný recept na rajskou polévku, kterou milují hlavně děti. Polévka je grunt a u této to platí dvojnásob.

projít na článek

Rajská polévka

Polévka je grunt. Recepty na polévky jsou různorodé a každý si vybere z velké nabídky dle momentální chuti. Také rajskou polévku lze připravit buď tradičním způsobem, kdy jsou ve vodě vyvařeny originální suroviny, nebo ji můžeme nachystat z instantní směs

projít na článek

Jednoduchý recept na rajskou polévku

Rajská polévka je na přípravu velmi rychlá a v oblibě ji mají hlavně děti. Dají se do ní vkládat různé vložky nebo zavářky.

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Rajská s hovězím (2 porce) - 600g

Rajská s hovězím masem (2 porce)  Popis: Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí. Složení: hovězí maso přední (31 %), hovězí vývar (

projít na článek