Rajská polévka připravovaná z protlaku je velice rychlá a chutná. Jako zavářku můžeme podávat rýži, těstoviny, kapání, nočky.
Rajská polévka podle Zdeňka Pohlreicha je asi trochu jiná, než jsme většinou zvyklí, ale je opravdu velmi chutná.
projít na článekVýborný recept na rajskou polévku, kterou milují hlavně děti. Polévka je grunt a u této to platí dvojnásob.
projít na článekPolévka je grunt. Recepty na polévky jsou různorodé a každý si vybere z velké nabídky dle momentální chuti. Také rajskou polévku lze připravit buď tradičním způsobem, kdy jsou ve vodě vyvařeny originální suroviny, nebo ji můžeme nachystat z instantní směs
projít na článekRajská polévka je na přípravu velmi rychlá a v oblibě ji mají hlavně děti. Dají se do ní vkládat různé vložky nebo zavářky.
projít na článekRajská s hovězím masem (2 porce) Popis: Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí. Složení: hovězí maso přední (31 %), hovězí vývar (
projít na článek