CYKLISTÉ VYJEZDILI v Praze 52 905 Kč pro HANDICAPOVANÉ

Částku 52 905 Kč vyjezdili lidé od úterý 22. července do pátku 25. července v Praze. Projeli totiž speciální bránou, která za každý průjezd přičetla na počítadle 5 Kč. V pátek v pražské Troji podpořili handicapované sportovce také stříbrný medailista z LOH 2012 v Londýně Vavřinec Hradilek a dvojnásobný olympijský vítěz z roku 1996 z her v Atlantě Martin Doktor.

projít na článek

Cyklisté v CVČ MOST vítáni!

Všem návštěvníkům CVČ Most jsou k dispozici stojany na kola - cyklisté jsou u nás vítáni. Nachází se u levého vchodu vedle letní terasy JANINA CAFE, před vzorkovnou provence a vstupem do TSKH. Můžete svá kola pohodlně zaparkovat a navštívit tak CVČ Most.

projít na článek

SolárníNoviny.cz

Obchodní centra na Chodově v Praze jako vůbec první v republice zprovoznilo pro své zákazníky unikátní bezpečnostní zařízení Bike Safe Box, kde si mohou cyklisté schovat kola, nebo také maminky kočárky. Bezpečnostní box je poháněný solární energií a vyrob

projít na článek

iDnes.cz

Do supermarketu i na kole. Cyklisté v Liberci uloží bicykl do boxu

projít na článek

Dopravní výchova ve 4. a 5. ročníku

{phocagallery view=category|categoryid=1412|imageid=89677|float=left|pluginlink=1} Pohybovat se v dnešní době po silnicích je čím dál složitější. Cyklisté, a tím víc děti, patří k nejohroženější skupině účastníků silničního provozu. V pátek 9. února přij

projít na článek

Dopravní výchova pátých tříd

V říjnu se žáci pátých ročníků zúčastnili výuky na dopravním hřišti. Úspěšně zvládli teoretickou i praktickou část, všichni jsou již zkušení cyklisté.

projít na článek