Cyklistika pro každého. Kde sehnat výbavu na horská kola?

Jste-li milovníci cyklistiky, zbystřete! Přinášíme vám základní informace o cyklistice, cyklotrasách a cyklistickém vybavení! Cykloturistika se u nás těší velké oblibě a stále vzrůstá. Spolu se začátkem letních prázdnin a vysokých teplot se silnice i cyklostezky plní jízdními koly. Na co si dát pozor?

projít na článek

Kouzelná horská dráha

LEGO Friends 41685 Kouzelná horská dráha Navštivte svět zábavy a radosti v rámci stavebnice LEGO Friends Kouzelná horská dráha, kde nechybí velký cirkusový stan s látkovou střechou, parádní horská dráha s fotopastí nebo žonglující akrobati, kteří dokonce

projít na článek

Lyžařská sezóna je tady - tipy na levné lyže a lyžařskou výbavu!

Poradíme, kde koupit levné lyže a sportovní vybavení nejlevněji. Přinášíme seznam lyžařského vybavení za nejlepší ceny, protože i nám se nelíbí utratit celou výplatu za zimní výbavu.

projít na článek

NanoSIM karta: kde ji sehnat co nejlevněji?

Nový telefon s otvorem na menší SIM, poškození, nebo ztráta dosavadní SIM karty. To všechno vede k tomu si tu stávající vyměnit. Kde ji sehnat nejlevněji? Dostanete u svého operátora novou SIM kartu zdarma?

projít na článek

Dovolená v sedle kola! Jak na to, aby vám po prázdninách nezůstaly jen prázdné duše

Už jen několik týdnů nás dělí od letních prázdnin a plánování dovolených je v plném proudu. V posledních letech jsou stále oblíbenější cyklovýlety nebo rovnou cyklodovolené. Není divu - jízda na kole zlepšuje fyzickou, ale i duševní kondici, je ekologická

projít na článek

Fabia za 6,5 milionu? Existuje - a jde na dračku...

Běžná Škoda Fabia stojí necelých 300 000 Kč, přičemž uvnitř naleznete poměrně slušnou výbavu. Tak proč by měl někdo stát o Fabii za 6,5 milionu Kč?

projít na článek