Další rekordy LABOREK.CZ

LABORKY.CZ reprezentovaly školu na festivalu Pelhřimov - město rekordů 2015. Nejen, že jsme zapsali dva nové rekordy, ale v pátek jsme v hlavním odpoledním programu bavili pelhřimovské náměstí spolu s Vladimírem Kořenem soutěží Zázraky vědy. Soutěžilo šest pelhřimovských škol. Celý článek si přečtěte ZDE.

projít na článek

Vánoční dárek škole

Tento víkend se Laborky.cz postaraly o tradiční vánoční výzdobu školy, kterou tak jako dárek věnovaly škole. Jelikož heslem Laborek je motto „Vyšší výkon“, rozšířilo se osvětlení oproti loňskému roku až na 730 metrů. Instalace probíhala o víkendu při akci

projít na článek

Předání počítačových učeben.

V úterý 3.9.213 proběhlo za účasti zástupců SRPDŠ a Laborek.cz při Gymnáziu Václava Beneše Třebízského ve Slaném předání dvou nově vybavených počítačových učeben řediteli školy. Výměna všech počítačů, monitorů a příslušenství v obou učebnách se mohla usku

projít na článek

Laborky.cz v Pelhřimově a nový český rekord

Celý rok se parta z Laborek.cz těší na Festival Pelhřimov - Město rekordů. O tom, jak dopadl zápis o náš další rekord si můžete přečíst ZDE. 

projít na článek

Laborky reprezentovaly školu v ČT.

Laborky vystupovaly 4.5.2013 v Dílně Zázraků přírody na Dnu otevřených dveří ČT v Praze.Celý den jsme bavili návštěvníky souborem zajímavých pokusů.Podrobnosti z této akce, videa a pár fotografií najdete na stránkách Laborek.

projít na článek

Projekt MAT21 na naší škole.

Naše škola se díky Laborkám zapojila do projektu MAT21 - Materiály pro nové tisíciletí. Více informací naleznete na nástěnce v prvním patře,  na stránkách projektu a na stránkách Laborek.

projít na článek