Předání počítačových učeben.

V úterý 3.9.213 proběhlo za účasti zástupců SRPDŠ a Laborek.cz při Gymnáziu Václava Beneše Třebízského ve Slaném předání dvou nově vybavených počítačových učeben řediteli školy. Výměna všech počítačů, monitorů a příslušenství v obou učebnách se mohla uskutečnit díky finanční podpoře SRPDŠ, sponzorů a Laborek. Při této výměně došlo také na počítače, které jsou k dispozici studentům na chodbách v jednotlivých patrech. Celkově bylo pořízeno 40 ks počítačů, LCD monitorů a příslušenství. 

projít na článek

Předání maturitních vysvědčení.

V pátek 31. května v podvečer proběhlo v piaristické kapli staré gymnaziální budovy předání maturitních vysvědčení našim abiturientům. Krom proslovů a uroněných slz zněla kaplí hudba varhan, zpěv a hra na housle. Všichni odcházeli domů radostně a zároveň

projít na článek

TERÉNNÍ VÝUKA

Terénní výuka jako cesta k předání principů ochrany přírody Velmi zajímavý článek Mgr. Michala Procházky, vyučujícího biologie a zeměpisu na našem gymnáziu, naleznete na tomto linku:  https://ekolist.cz/cz/publicistika/priroda/terenni-vyuka-jako-cesta-k

projít na článek

Video z předání ocenění...

Do videogalerie naší školy bylo přidáno video z předávání ocenění studentům nižšího gymnázia... můžete ho sledovat ZDE.Fotografie od Lukáše Malého naleznete ZDE. 

projít na článek

Slavnostní předání nové laboratoře

V rámci projektu Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem (CPTO SČK) byla modernizována laboratoř na našem gymnáziu, která byla dnes slavnostně zprovozněna.

projít na článek

25 tipů na dárek na poslední chvíli

Do předání dárků zbývá jen pár hodin. Jenže vy žádný nemáte. Zachvátí vás panika. Co teď? Občas se to stane [] The post 25 tipů na dárek na poslední chvíli appeared first on Nady.

projít na článek