Další titul pro Tomáše Pekaře

Tomáš Pekař dokázal, že ho v cestě za úspěchy v Clio Cupu nezastaví ani absence v závodech a v Brně stvrdil svou mistrovskou jízdu dalším titulem.

projít na článek

Clio Cup na Red Bull Ringu se nesl ve znamení polské vlajky

David Dziwok, jezdec týmu Carpek Racing, dominoval druhému závodnímu víkendu letošní sezony Clio Cupu. Mladý závodník z Polska vyhrál oba sprinty a vyhoupl se na druhé místo průběžného bodového hodnocení hned za svého týmového kolegu Tomáše Pekaře.

projít na článek

Tým HYVECO obhájil titul na 27. České námořní rallye

V chorvatské marině Kaštela skončila 27. Česká námořní rallye. Nejstarší česká námořní regata a zároveň republikový šampionát v námořním jachtingu byl stejně jako vloni poznamenán slabým větrem. Titul obhájil brněnský tým HYVECO kapitána Tomáše Hlavsy s M

projít na článek

Jak si užít rychlou jízdu po závodním okruhu?

Pod aktivním dohledem profesionálního závodního jezdce Tomáše Pekaře, který obsadil celkové druhé místo v premiérovém ročníku loni obnoveného seriálu Škoda Octavia Cup, si osvojí potřebné dovednosti a návyky pro jízdu v ostrém tempu po malém i velkém okru

projít na článek

Další titul pro Patricka Schobera

Patrick Schober, 17. ročný slovák si dvoma top pretekmi na Salzburgringu zabezpečil titul majstra cestných automobilov v triede do 2500 kubických centimetrov.

projít na článek

Draci mají v bojích o titul již deset výher

Po dlouhé reprezentační pauze čekaly na brněnské Draky další tři zápasy v rámci Nadstavby o titul. Soupeřem jim byl tým Eagles Praha, kterému Draci uštědřili tři porážky a zajistili si postup do bojů o medaile.

projít na článek