Dámské dřevěné hodinky

K dámě odjakživa patří šperk, a když je navíc funkční, což hodinky nepochybně jsou, o to větší radost udělá. I přesto, že většina našich modelů je unisex, otázka, který zvolit právě pro dámu je velmi častá. Rádi Vám ve výběru pomůžeme a představíme jednotlivé modely i s fotkami gravírování. Na to určitě při objednávání nezapomeňte, protože i takový malý detail dokáže udělat opravdu velkou radost, zvlášť když je od srdce věnovaný. Jaké tedy vybrat dámské dřevěné hodinky WoodHood? Pro celý článek klikněte na nadpis.

projít na článek

Dřevěné hodinky: Příjem Vánočních objednávek

Vánoce se blíží neúprosným tempem a tak bychom Vám rádi oznámili, že pokud objednáte dřevěné hodinky Woowa do půlnoci 20. 12. 2015, garantujeme jejich odeslání a dodání do 23. 12. 2015, včetně gravírování! Zboží zasíláme Českou poštou. Tato možnost bohuže

projít na článek

Napsali o nás: iDnes.cz

Rozhovor pro portál iDnes.cz o našem projektu naleznete zde: Postavil se na vlastní nohy, dnes jeho dřevěné hodinky znají po celém světě The post Napsali o nás: iDnes.cz first appeared on Woowa: Dřevěné Hodinky s českým designem.

projít na článek

Luxusní dřevěné hodinky kombinující tvrdost kovu a eleganci dřeva, to je naše nová trojice!

Velmi dlouho a pečlivě jsme pro vás připravovali tyto tři nové modely, které jsou první novinku pro rok 2022. Dřevěné hodinky WoodHood jsou zase o něco bohatší, kombinace kovu a dřeva dává hodinkám nový rozměr!

projít na článek

NAPSALI O NÁS: Živnostenské listy

Rozhovor pro podnikatelský magazín Živnostenské listy naleznete zde: https://www.zivnostenskelisty.cz/clanky/9723-drevene-hodinky-woowa The post NAPSALI O NÁS: Živnostenské listy first appeared on Woowa: Dřevěné Hodinky s českým designem.

projít na článek

Jak zkrátit dřevěné hodinky WoodHood?

Jednoznačně doporučujeme skočit k hodináři, který má veškeré potřebné nástroje a hodinky dokáže upravit kolikrát pomalu na počkání. Co když je ale už rok pandemie a zrovna vychytáte dobu, kdy hodinář není k zastižení a máte odvahu si hodinky zkrátit doma?

projít na článek