Dámy a Pánové, pozor! Připravili jsme pro vás luxusní vánoční soutěž.

Dámy a Pánové, pozor! Připravili jsme pro vás další soutěž. Tentokrát je to luxusní vánoční soutěž. Vyberte si jednu ze tří luxusních uvedených kabelek a bude Vaše. Tři z vás vybereme a odměníme cenou, kterou jste si vybrali!

projít na článek

Soutěž o luxusní kabelky

Pánové a Dámy, pozor! Připravili jsme pro vás soutěž o luxusní kabelky z nové kolekce léto 2016! Pokud rádi soutěžíte tato soutěž je určena pro Vás.

projít na článek

SDÍLEJ A VYHREJ kabelku jakou jen chceš

Pánové a Dámy, pozor! Připravili jsme pro vás luxusní soutěž. Vyber si kabelku z naší stránky - www.kabea.cz jakou jen chceš a bude tvá. My vybereme 3 z Vás co vyhraju kabelku jakou jste přidali do komentářů!

projít na článek

Trenky Represent

Dámy, nevíte jaký vánoční dárek pro své milé zvolit? Podívejte se na novou kolekci od Represent! Pánské trenky Represent, mohou být skvělou volbou, kterou pánové obzvlášť ocení. 

projít na článek

Soutěž o ajurvedský čaj na hubnutí

Soutěž byla ukončena, výherci byli kontaktováni. Děkujeme. Připravili jsme pro Vás soutěž o ajurvedský čaj na hubnutí. Pravidla jsou jednoduchá. 1) Odpovězte emailem na otázku: Jakou akci jsme nachystali pro všechny klienty Výživového Centra? 2) Staň

projít na článek

Pánové zpozorněte, rozšířili jsme sortiment

I když mají dámy obvykle přednost, tak doufáme, že nám dnes prominou, protože v tomto článku se budeme věnovat pánům. V Oxalis Dessous jsme totiž rozšířili pánský sortiment o produkty značky Calvin Klein, což je velikán, který by vám rozhodně neměl unikno

projít na článek