Pánové zpozorněte, rozšířili jsme sortiment

I když mají dámy obvykle přednost, tak doufáme, že nám dnes prominou, protože v tomto článku se budeme věnovat pánům. V Oxalis Dessous jsme totiž rozšířili pánský sortiment o produkty značky Calvin Klein, což je velikán, který by vám rozhodně neměl uniknout.

projít na článek

Kinezio tejpy BB tape

Rozšířili jsme sortiment tejpů o žádanou korejskou značku BB tape. Vyznačuje se velmi vysokou pružností dosahující až 180 % a dlouhou životností. Lze jej nosit až 5 dní. Díky tomu je oblíbený u většiny sportovců. V krabičce s tejpem najdete také užitečný

projít na článek

Dámy a Pánové, pozor! Připravili jsme pro vás luxusní vánoční soutěž.

Dámy a Pánové, pozor! Připravili jsme pro vás další soutěž. Tentokrát je to luxusní vánoční soutěž. Vyberte si jednu ze tří luxusních uvedených kabelek a bude Vaše. Tři z vás vybereme a odměníme cenou, kterou jste si vybrali!

projít na článek

Gerbe - úžasná značka s tradicí

Na našich prodejnách a e-shopu Vám představujeme nádherné spodní prádlo, plavky a další sortiment od tradičních francouzských značek. Již delší dobu Vám nabízíme také sortiment od značky Gerbe, která má tradici od roku 1904.

projít na článek

Trička české výroby – zaručená kvalita!

Kdo by neznal předního českého výrobce triček – Adler. V našem internetovém obchodě převážně naleznete tohoto výrobce. My jsme se však pro Vás rozhodli udělat jednoduchý a přehledný internetový obchod s tričky a občas i s jiným zbožím, který jsme však roz

projít na článek

V neděli 4.9.2011 cvičily jen statečné ženy

Vedro se opravdu překonávalo, tak jsme výlet do terénu vzdaly. Zúčastnily se totiž samé ženy. Pánové holt nebyli.

projít na článek