Dárek Kniha A vzlétly i kameny historie studia AVIK

Ke každé objednávce z našeho e-shopu www.avik.cz, která bude přesahovat 400,- Kč ( bez dopravy ) obdržíte ZDARMA jako dárek knihu A Vzlétly I Kameny. Tato jedinečná nabídka platí pouze od 1.11. do 30.11. 2022, tak si pospěšte a využijte ji při nákupu vánočních dárků.

projít na článek

Nový interiér našeho kuchyňského studia

Provedli jsme rekonstrukci našeho kuchyňského studia, abyste se u nás cítili ještě lépe. V nových expozicích si pak můžete prohlédnout poslední trendy v kuchyňském a vestavném nábytku. The post Nový interiér našeho kuchyňského studia first appeared on HOK

projít na článek

Choosing Death! Legendární metalová kniha konečně vyšla v českém překladu

Absolutní klasika. Tak se dá mluvit o knize Choosing Death: Nepravděpodobná historie death metalu grindcoru, jejíž český překlad právě vyšel u pražského nakladatelství MetalGate.

projít na článek

Framus - Built In The Heart Of Bavaria - kniha

Framus - Built In The Heart Of Bavaria - kniha Kniha německy nebo anglicky Unikátní kniha o příběhu firmy Framus, která je světoznámým výrobcem hudebních nástrojů a proslavila se zejména svými kytarami, 292 stran. Kniha je dostupná ve dvou jazycích, něm

projít na článek

Výhoda permanentek ve Fitness studiu WELLNESS-GYRO

Naše studio nabízí klientům výhodné permanentky na cvičení v rámci celého studia. Lekce lze střídat dle vašeho volného času na permanentku nyní přispívá VZP 1 000,- Kč na základě dokladu od našeho studia.

projít na článek

Jak na potrubí? E-kniha

Byla přidána možnost stáhnutí anebo zaslání E-knihy: Jak na potrubí? E-kniha o pevnostních výpočtech potrubí .

projít na článek