Dárky do Dětského domova v Telči

Firma PATROL group s.r.o. předala dárky Dětskému domovu v Telči. The post Dárky do Dětského domova v Telči appeared first on PATROL group s.r.o..

projít na článek

Výpočetní technika do Dětského domova Telč

Při zavedení distanční výuky v době koronaviru děti potřebovali ke studiu počítač. Což představovalo problém pro dětské domovy včetně Dětského domova v Telči, kde nebylo možné, aby každé dítě mělo svůj počítač. Firma PATROL group s.r.o. nabídla Dětskému d

projít na článek

Dárky Dětskému domovu Senožaty

Každoročně finančně podporujeme provoz Dětského domova v Senožatech. The post Dárky Dětskému domovu Senožaty appeared first on PATROL group s.r.o..

projít na článek

Prázdniny v Telči 2023

Naše firma podporuje kulturní událost Prázdniny v Telči 2023, která se uskuteční ve dnech 28. července až 13. srpna 2023. The post Prázdniny v Telči 2023 appeared first on PATROL group s.r.o..

projít na článek

Ježíšek chodí včas!

Neriskujte, že se Váš dárek zatoulá na cestě. Objednejte vánoční dárky co nejdřív a užijte si adventní čas v klidu a pohodě. Ježíšek chodí včas! Dárky, které objednáte do 17. prosince 2018, předáme přepravci v době, kdy garantuje doručení zásilky do Štědr

projít na článek

Závěsy z kolekce Playtime jsou do dětského pokoje sázka na jistotu!

Z hravých designů závěsů si vyberou do svého pokoje holčičky i chlapci. Potisky na kvalitním bavlněném podkladu umožňují snadnou údržbu, takže kromě zastínění oken najdou své využití i na přehozy, polštáře, sedáky a další dekorace.

projít na článek