Závěsy z kolekce Playtime jsou do dětského pokoje sázka na jistotu!

Z hravých designů závěsů si vyberou do svého pokoje holčičky i chlapci. Potisky na kvalitním bavlněném podkladu umožňují snadnou údržbu, takže kromě zastínění oken najdou své využití i na přehozy, polštáře, sedáky a další dekorace.

projít na článek

Vysněné záclony a závěsy? Rádi splníme!

Přání naší klientky, kombinaci záclon a závěsů se stejným vzorem, jsme splnili nabídkou materiálů z kolekce Aspen Prestigious.

projít na článek

Závěsy s narážecími kroužky pro luxusní showroom

K zajištění soukromí ve zkušebních kabinkách jsou závěsy s narážecími kroužky ideální. Lehce se s nimi manipuluje a navíc plní funkci efektní dekorace.

projít na článek

Textilie Trevira CS - malý rozdíl s dalekosáhlými následky

Vedení jednoho z hotelů, kde jsme dodali a instalovali nehořlavé záclony a zatemňující závěsy, se na nás obrátilo s žádostí o nové závěsy do dvou pokojů. Při pohledu na původní závěs, který hotelový host dokázal propálit "odložením" na žárovku rozsvícené

projít na článek

Jak nařasit záclony a závěsy

S textilními dekoracemi pracujeme prakticky při každé realizaci. Řasící páska je tudíž pro nás při jejich úpravě a instalaci samozřejmostí. Stejně tak ale chápeme, že pro klienta, který si u nás objedná ušité záclony či závěsy bez instalace, může být finá

projít na článek

K showroomu patří i kanceláře...

...teď už s novými závěsy. Jsou jednobarevné, ale přesto barevné.

projít na článek