Dárky pro zákazníky

Zákazníci jsou lidé, bez kterých by vaše společnost nejspíš neexistovala, a to platí i o pro ostatní firmy. Právě zákazníci jsou nejdůležitějším faktorem společně se zaměstnanci a právě zákazníci vytváří váš zisk. Pokud už na trhu fungujete dlouho, tak určitě máte své odběratelé, které s vámi spolupracují celý rok. Pokud ano, tak je důležité jim vyjádřit přízeň a něčím je za zisky obdarovat. Pokud stále nemáte nic koupeného, tak zvolte jeden z těchto dárku. Klíčenky na krk – Jedná se o velmi oblíbený dárek, který ocení skoro každý. Klíčenky na krk od promodarky, jsou však v něčem originální, a to v tom, že se dají vyrobit v různých tloušťkách a barvách. Velkou výhodou je i fakt, že se dá klíčenka potisknout logem vaší firmy, či textem, který si sami vyberete. Klíčenky jsou a ještě dlouho budou oblíbeným dárkovým předmětem a mohou posloužit v mnoha ohledech. Na klíčenku si můžete připevnit vstupovou kartu od dveří v práci, či klíče. Hrníčky – Ať si každý říká co chce, tak hrníčky jsou stále originální. Každý kdo přijde od práce, tak si hned běží pro čaj nebo kávu a využijete tak okamžitě hrnek. Navíc na hrníčku může být nejrůznější text nebo logo. Jedná se tak o originální dárek pro své zákazníky, který zaručeně využijí. Potištěný textil – Oblečení patří k dalším dárkovým předmětům, které se vyplatí. Na textil si můžete nechat udělat text, logo a zvolit si samozřejmě barvu a velikost. Jedná se o originální dárek, který můžete využít do práce i v osobním životě. Textil je tak perfektním dárkem pro zákazníky, zaměstnance, ale i pro děti. Navíc, pokud se někomu nelíbí, tak si ho může nechat jako hadry do dílny. Při pořizování dárků pro zákazníky a zaměstnance, tak myslete na to, že dárky by měli být originální. Pokud zvolíte jeden z těchto dárků, tak rozhodně nešlápnete vedle a všechny potěšíte. Článek Dárky pro zákazníky se nejdříve objevil na Stará Tiskárna.

projít na článek

Nové dárky pro věrné zákazníky

NOVÉ DÁRKY PRO VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY!! Nakupujte na zákaznickou kartu a získejte dárky za své nákupy. Od 1.4.2019 nová nabídka dárků. Více informací o jednotlivých dárcích najdete v zákaznickém klubu Trefa.

projít na článek

Nové dárky zákaznického klubu TREFA

Vážení zákazníci, představujeme vám nové dárky pro věrné zákazníky supermarketů TREFA. Nakupujte na zákaznickou kartu a získejte dárky za své nákupy. Platnost nabídky dárků je od 1.5.2018 do 31.3.2019. Více informací získáte v sekci zákaznický klub.

projít na článek

Otevírací doba Vánoce 2023

Vážení zákazníci, tak jako každým rokem před Vánocemi vám nabízíme dárková balení vín a mnoho další inspirace na dárky pro vás i vaše firemní zákazníky. Těšíme se na vaší návštěvu.

projít na článek

Trapné firemní dárky? Už dávno ne.

Je sice začátek listopadu, ale jistě jste si všimli, že už teď jsou obchodníci již připraveni na vánoční sezónu. Pokud nejste ten typ člověka, který by měl dárky rozmyšlené s předstihem, děsí vás to. Nebojte se, nejste sami. The post Trapné firemní dárky

projít na článek

Speciální nabídka pro TREFA Juvel

Vážení zákazníci, prodejna Trefa u Juvelu je tu pro Vás. Široká nabídka čerstvého zboží Týdně skvělé akční ceny Potraviny z našeho regionu Dárky pro věrné zákazníky Výborné lahůdky z Týna nad Vltavou

projít na článek