Nové dárky pro věrné zákazníky

NOVÉ DÁRKY PRO VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY!! Nakupujte na zákaznickou kartu a získejte dárky za své nákupy. Od 1.4.2019 nová nabídka dárků. Více informací o jednotlivých dárcích najdete v zákaznickém klubu Trefa.

projít na článek

Nové dárky zákaznického klubu TREFA

Vážení zákazníci, představujeme vám nové dárky pro věrné zákazníky supermarketů TREFA. Nakupujte na zákaznickou kartu a získejte dárky za své nákupy. Platnost nabídky dárků je od 1.5.2018 do 31.3.2019. Více informací získáte v sekci zákaznický klub.

projít na článek

Nové dárky ZK TREFA jaro/léto 2021

Nakupujte na zákaznickou kartu Trefa a od 1.4. 2021 získejte některý z NOVÝCH DÁRKŮ zákaznického klubu. Kompletní informace o výhodách pro věrné zákazníky najdete v Zákaznickém klubu.

projít na článek

Nové dárky zákaznického klubu Trefa jaro léto 2022

Od 1.4.2022 mohou věrní zákazníci prodejen Trefa vybírat z nové nabídky dárků zákaznického klubu na období jaro léto. Kompletní nabídka dárků a více informací o výhodách pro věrné zákazníky najdete v sekci zákaznický klub.

projít na článek

Speciální nabídka pro TREFA Juvel

Vážení zákazníci, prodejna Trefa u Juvelu je tu pro Vás. Široká nabídka čerstvého zboží Týdně skvělé akční ceny Potraviny z našeho regionu Dárky pro věrné zákazníky Výborné lahůdky z Týna nad Vltavou

projít na článek

Výhody pro věrné zákazníky

1.3.2013 Rozšiřujeme výhody pro věrné zákazníky. Lázně Aurora a Bertiny lázně Třeboň poskytnou 10% slevu na lázeňské služby. http://www.laznetrebon.cz/ Nabídka platí pro držitele platné zákaznické karty Terno nebo Trefa. více v letáčku v příloze 1.3.201

projít na článek