Výhody pro věrné zákazníky

1.3.2013 Rozšiřujeme výhody pro věrné zákazníky. Lázně Aurora a Bertiny lázně Třeboň poskytnou 10% slevu na lázeňské služby. http://www.laznetrebon.cz/ Nabídka platí pro držitele platné zákaznické karty Terno nebo Trefa. více v letáčku v příloze 1.3.2013 Rozšiřujeme výhody pro věrné zákazníky. Lázně Aurora a Bertiny lázně Třeboň poskytnou 10% slevu na lázeňské služby. http://www.laznetrebon.cz/ Nabídka platí pro držitele platné zákaznické karty Terno nebo Trefa. více v letáčku v příloze

projít na článek

Nové dárky pro věrné zákazníky

NOVÉ DÁRKY PRO VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY!! Nakupujte na zákaznickou kartu a získejte dárky za své nákupy. Od 1.4.2019 nová nabídka dárků. Více informací o jednotlivých dárcích najdete v zákaznickém klubu Trefa.

projít na článek

Výhody pro pravidelné zákazníky

Výhody pro pravidelné zákazníkyLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Maecenas libero. Nullam eget nisl. Integer pellentesque quam vel velit. The post Výhody pro pravidelné zákazníky first appeared on SEKOZP - ESHOP.

projít na článek

Speciální nabídka pro TREFA Juvel

Vážení zákazníci, prodejna Trefa u Juvelu je tu pro Vás. Široká nabídka čerstvého zboží Týdně skvělé akční ceny Potraviny z našeho regionu Dárky pro věrné zákazníky Výborné lahůdky z Týna nad Vltavou

projít na článek

Nové dárky ZK TREFA jaro/léto 2021

Nakupujte na zákaznickou kartu Trefa a od 1.4. 2021 získejte některý z NOVÝCH DÁRKŮ zákaznického klubu. Kompletní informace o výhodách pro věrné zákazníky najdete v Zákaznickém klubu.

projít na článek

Aktuální informace pro věrné zákazníky

Vážení zákazníci, z důvodu ukončení dodávek ze strany dodavatele jsme byli nuceni zcela vyřadit výrobek vysokotlaká myčka z nabídky zákaznického klubu Terno, Trefa pro období jaro-léto 2020. Za vzniklé nepříjemnosti se omlouváme. Děkujeme za pochopení.

projít na článek