Dávejme si dárky navzájem ...

Buďme laskaví k druhým, nejlépe k úplně cizím lidem. Můžete udělat cokoliv - pomoci s nákupem, povzbudit slovem nebo se jen usmívat. Rozdávejte úsměvy, budete se cítit šťastnější. Pojďme společně hrát tuto hru. Pravidla hry už přece znáte, kdo z Vás začne ... ?

projít na článek

Nové dárky pro věrné zákazníky

NOVÉ DÁRKY PRO VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY!! Nakupujte na zákaznickou kartu a získejte dárky za své nákupy. Od 1.4.2019 nová nabídka dárků. Více informací o jednotlivých dárcích najdete v zákaznickém klubu Trefa.

projít na článek

Nové dárky zákaznického klubu TREFA

Vážení zákazníci, představujeme vám nové dárky pro věrné zákazníky supermarketů TREFA. Nakupujte na zákaznickou kartu a získejte dárky za své nákupy. Platnost nabídky dárků je od 1.5.2018 do 31.3.2019. Více informací získáte v sekci zákaznický klub.

projít na článek

Trapné firemní dárky? Už dávno ne.

Je sice začátek listopadu, ale jistě jste si všimli, že už teď jsou obchodníci již připraveni na vánoční sezónu. Pokud nejste ten typ člověka, který by měl dárky rozmyšlené s předstihem, děsí vás to. Nebojte se, nejste sami. The post Trapné firemní dárky

projít na článek

Visačky na dárky

Před vánočním finišem již tradičně visačky na dárky ode mne zdarma. VYTISKNOUT. VYSTŘIHNOUT PRODĚROVAT POPSAT A UVÁZAT BALENÍ ZDAR! A pokud Vás mrzí, že neumíte tak pěkně psát a rádi byste se to naučili, přihlašte se ke mně na kurz.

projít na článek

Nebuďte štvanci

Každý rok před Vánoci vypukne absolutní šílenství v nakupování, ale nejen potravin, především také vánočních dárků, jsme zaměstnaní natolik, nebo nákupy odkládáme, až nám zbývá opravdu šibeniční lhůta , kdy musíme stihnout dárky nakoupit, při tom se nám

projít na článek