DEEP PURPLE jedno jsou – nové album v sobě nese porci symboliky a už teď ho seženeš na Sparkshopu

Zdá se, že s příchodem nového kytaristy Simona McBridea se DEEP PURPLE vidina důchodu zase o něco vzdálila, a kapela je připravena vydat své nové, v pořadí už třiadvacáté studiové album.

projít na článek

Nové skladby DEEP PURPLE prý vznikaly na první dobrou, poslechněte si novinku „Portable Door“

DEEP PURPLE přicházejí s první ukázkou z před pár dny ohlášeného alba „=1“, skladbou „Portable Door“. Jde tedy zároveň o první ukázku, ve které je slyšet kytarista Simon McBride.

projít na článek

Příběhy desek AC/DC: If You Want Blood Youve Got It

První živé album australských hardrockových legend AC/DC právě vychází ve speciální zlaté LP reedici. Objednávejte na Sparkshopu!

projít na článek

Nezvěstní. Začíná vznikat nové album.

Připravuji nové album, které nese pracovní název  Nezvěstní . Písničky o nezvěstných lidech a nezvěstných místech začneme natáčet první dubnový víkend. Na vzniku alba se podílí také kytarista a producent  Josef Štěpánek , klavírista  Jan Steinsdörfer , ba

projít na článek

Příběhy desek AC/DC: Let There Be Rock

Třetí album AC/DC „Let There Be Rock“ vyšlo mezinárodně 25. července 1977 a je posledním, na kterém je slyšet baskytara Marka Evanse. Nyní si desku můžete objednat na Sparkshopu ve speciální zlaté LP reedici!

projít na článek

Zpráva odeslána - vyšlo nové album Jana Spáleného & ASPM

Koncem listopadu vyšlo u EMI nové album Jana Spáleného a jeho ASPM nazvané Zpráva odeslána. Lze si jej pořídit jako samostatné novinkové album nebo jako dvojalbum doplněné výběrem z let 1997 - 2007. Bylo mi velikým potěšením a ctí napsat pro nové Janovo d

projít na článek