Nové skladby DEEP PURPLE prý vznikaly na první dobrou, poslechněte si novinku „Portable Door“

DEEP PURPLE přicházejí s první ukázkou z před pár dny ohlášeného alba „=1“, skladbou „Portable Door“. Jde tedy zároveň o první ukázku, ve které je slyšet kytarista Simon McBride.

projít na článek

DEEP PURPLE jedno jsou – nové album v sobě nese porci symboliky a už teď ho seženeš na Sparkshopu

Zdá se, že s příchodem nového kytaristy Simona McBridea se DEEP PURPLE vidina důchodu zase o něco vzdálila, a kapela je připravena vydat své nové, v pořadí už třiadvacáté studiové album.

projít na článek

Dark country projekt POLY NOIR frontmana INSANIE vypouští první singl

POLY NOIR je nový dark country/noir western projekt kytaristy a zpěváka Polyho z metal-crossoverové stálice INSANIA oceněné čtveřicí Andělů. První skladby vznikaly už v roce 2018, ale až nyní vychází první oficiální vlaštovka v podobě právoplatného singlu

projít na článek

Vydáváme živák – Jan Mazura: Návraty

Poslechněte si dvě nejlepší skladby z koncertu, na kterém jsme 9. října v Jazz Docku premiérovali cestovatelskou suitu pianisty a skladatele Jana Mazury. Skladby si můžete poslechnout také na YouTube nebo na dalších streamových platformách.

projít na článek

Kerry King odehrál se svojí sólovou kapelou první koncert. Zazněly také skladby SLAYER

Sólová kapela kytaristy SLAYER, nazvaná jednoduše KERRY KING, odehrála své první vystoupení v úterý 7. května v klubu Reggies v Chicagu. Setlist obsahoval skladby z debutové desky „From Hell I Rise“, ale taky hitovky SLAYER.

projít na článek