Léto už je nenávratně pryč. Máme tu podzim a s ním spojené i nevlídné počasí. Co to znamená, víme asi všichni. Stejně jako ubývají sluneční paprsky, dochází vám energie a elán.
Portugalský dýňový džem Ingredience: 1,2 kg netto dýně hokkaido nebo máslové špetka soli 1 000 g až 1 200 g bílého cukru šťáva z jednoho citrónu šťáva z 1/2 malého pomeranče asi 5 větších kusů celé skořice 6 lžiček mleté skořice Postup: Dýni oloupejte a o
projít na článekLíbí se vám, to co děláme? Pomožte nám dostat se do povědomí ostatních. Dejte o nás vědět svým přátelům a známým. Máte web, blog, nebo spravujete stránku třeba na facebooku? Napište o nás, zmiňte nás v diskuzi, nebo můžete umístit odkaz na náš eshop na sv
projít na článekVšichni známe nějakou bylinku, kterou používáme při našich běžných nemocech, jako je nachlazení, trávící potíže či potíže se spánkem. Ale jsou i další rostliny, které nejsou až tak známé, že by mohly mít léčivé účinky či být nějak našemu zdraví prospěšné.
Ingredience: jeden nebo dva pytl ky zmrazen ch pirohů podle va eho v běru několik lžiček extra virgin olivov ho oleje Detaily receptu: Do velk ho uzav rateln ho pytl ku dejte olej a obl benou om čku. Vaj čko rozpalte na 162 C. Pirohy dejte opatrně do pytl
projít na článekV horkých letních dnech není nic lepšího než ledový čaj. Na nic nečekejte a jednoduše si ho připravte doma. Poradíme vám, jak na to.
projít na článek