Děkujeme městu Stráž pod Ralskem za podporu

Město Stráž pod Ralskem podporuje Hospic sv. Zdislavy. V letošním roce poskytlo částku 10 000,- Kč. Prostředky byly využity na nákup na dezinfekčních a úklidových prostředků v lůžkovém hospici.   Děkujeme!

projít na článek

Cyklistická trasa: Stráž pod Ralskem Ještěd

Stráž pod Ralskem Křižany Křižanské sedlo Dánské kameny Výpřež Ještěd Popis trasy Cesta začíná po silnici třetí třídy, od železniční stanice v obci Křižany. Tady se vydáte po lesní silnici až na Křižanské sedlo a pokračujete k rozcestí s názvem Dánsk

projít na článek

Děkujeme městu Nový Bor za podporu

Město Nový Bor a obce sdružení ve Svazku obcí Novoborska podporují každoročně Hospic sv. Zdislavy. V roce 2023 poskytlo částku 80 000 Kč. Prostředky byly využity na mzdy pracovníků v odborném sociálním poradenství.   Děkujeme!

projít na článek

Obec Stráž nad Nisou podporuje každoročně hospic

Obec Stráž nad Nisou podporuje každoročně Hospic sv. Zdislavy. V letošním roce poskytla částku 12.060,- Kč. Prostředky byly využity na částečnou úhradu faktury za nákup televizí pro klienty našeho hospice.   Děkujeme!

projít na článek

Vyhlídka Stráž Rokytnice nad Jizerou. Jsou tu 4. Liška je nejhezčí

Pokud si někdy uděláte výlet do malebného městečka Rokytnice nad Jizerou, vyhlídka Stráž je místo, které byste neměli vynechat. Nachází se několik několik málo kilometrů od tohoto krkonošského sídla. Řeč je o lesoparku Hlídka na Stráži, vytvořeném archite

projít na článek

Podzimní prodej výrobků na podporu hospice přinesl krásný finanční dar. DĚKUJEME!

Jana Vozábová a Šárka Jiránková jsou milé dámy, které se rozhodly podpořit lůžkový hospic prodejem svých vlastnoručně vyrobených předmětů. Prodej výrobků vynesl neuvěřitelných 87 100 Kč. Velmi děkujeme oběma dámám i všem dárcům! Prodej proběhl dne 12.

projít na článek