Děkujeme za Kytky pro radost!

Veliké roztočí díky posíláme Martině Krátké za nápad, realizaci a organizaci pravidelných jarních a podzimních Kytek pro radost! Je to malá, milá akce u ateliéru Plechon, kde si vybíráte květiny, které vám pak na zahradách a oknech dělají radost, a nám zas dělají radost vaše příspěvky, za které děkujeme. Jarní Kytky pro radost letos přinesly do roztočí kasičky pěkných 10.362 Kč. Děkujeme také paní Monice Hezounové, která nám květiny pravidelně poskytuje. Koloběh darování a radosti se točí dál! The post Děkujeme za Kytky pro radost! appeared first on Sdružení Roztoč.

projít na článek

Naskočte na vlnu dobrodružství, krásných zážitků, výprav, přírody a radosti!

Asociace Po pátečním vysvědčení hoďte tašky do kouta, zabalte si krosny a vyražte si užít krásné chvíle u ohně, pod širým nebem, na celotáborovce, v lese, v potoce, na hlídce... Přejeme všem dětem užité tábory, všem vedoucím povedené hry, počasí a

projít na článek

Vzdělání 21.století - Válka o radost.

Na počátku všeho, je radost. Vlastně i tak by šlo , začít psát knihu historie a dějin zároveň. Neboť není - li pravdou, že nádhera nemůže vyvěrat s radosti, nemůže být ani pravda,...

projít na článek

MDŽ patří vám! Udělejte si radost dárkem.

Nespoléhejte se s dárkem k MDŽ na svou drahou polovičku. Raději to vezměte do vlastních rukou a udělejte si radost samy. Zasloužíte si to. My vám poradíme, jak můžete oblečení, kosmetiku nebo třeba wellness pobyty nakupovat výhodněji.

projít na článek

3 tipy na dárky pro kamarádku

Vánoce se kvapem blíží a vy stále tápete, čím udělat radost nejlepší kamarádce? Pořiďte jí dárek, na který bude vzpomínat s láskou. Přinášíme 3 tipy na vánoční dárky, které udělají radost každé ženě.

projít na článek

Váš zármutek se promění v radost Bohoslužby 30.4.2023

Nedělní bohoslužby ze dne 30.4. můžete zhlédnout na odkazu níže od 10:30. The post „Váš zármutek se promění v radost“ – Bohoslužby 30.4.2023 first appeared on SCEAV Frýdek-Místek.

projít na článek