Děkujeme za názor, posíláme kokon

Community management – krizová komunikace  V letošní jarní kampani nám Hornbach představil odvážnou kreativu kampaně – velký kokon, ze kterého se vyklubal člověk, který se hned vydal pracovat na zahradu. Pojetí zrození nového života zahradníka, mohlo v některých osobách vyvolávat lehce nepříjemné pocity, které mohly být sociálními médii násobeny. Proto jsme ke komunikačnímu manuálu připravili zvláštní doplnění.  Cíle Našim cílem bylo odvrátit negativní reakce na kampaň. Původně jsme plánovali reagovat na negativní komentáře s poděkováním za názor a prosbou o adresu, že posíláme kokon. Později jsme tento postup přehodnotili a začali jsme malé kokony posílat lidem, kteří kampaň chválili a přišla jim vtipná. Realizace: Vytvořili jsme na 3D tiskárně model kokonu, který byl dutý. Kokon odcházel v balíčku i se semínky a děkovací kartičkou s textem:   Ahoj internetový Machře,  jak jsme slíbili, posíláme ti kokon. Najdeš v něm semínka, abys je mohl sázet se stejnou vervou jako komentáře na internetu.   Tvůj Hornbach   P.S. Vyfoť se s kokonem, sdílej s hastagem #MamKokon a označ @Hornbach_czsk A jaké byly reakce? Kampaní jsme zasáhli miliony lidí. Z celkového počtu lidí, které jsme oslovili v komentářích s tím, že posíláme kokon, nám zareagovalo 40 % uživatelů, kteří následně obdrželi kokon. Závěr Hlavní ponaučení? Buďte flexibilní a připraveni rychle reagovat.    Slovo klienta: “Každá kampaň Hornbachu má spoustu detailů, které dokreslují její originalitu, promyšlenost a hravost. Nápad České produkční byl jedním z nich. Přestože se jednalo o drobnost svým rozměrem, svým účelem zastal tento malý kokon mamutí službu. Splnil v klíčový okamžik svou úlohu, potěšil fanoušky, vygeneroval pozitivní emoce a částečně obměkčil naše konzervativnější fanoušky.” Mgr. Robert Duben, MBAon-line brand marketing,social media, public relationsHORNBACH Baumarkt CS, spol. s r.o. Článek Děkujeme za názor, posíláme kokon se nejdříve objevil na Česká produkční.

projít na článek

Děkujeme za registraci

Děkujeme za registraci do jednoho z našich kurzů v roce 2024 Dobrý den,děkujeme za Váš zájem o... The post Děkujeme za registraci appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek

VALENTÝNKY 2024

Svátek svatého Valentýna ve škole slavíme tak, že si posíláme přáníčka jen tak pro radost.

projít na článek

Výherci fotosoutěže

Až do 15.10.2018 mohli účastníci fotosoutěže Kvalitní potraviny z regionu posílat fotografie svých výpěstků, chovu nebo výrobků z vlastních surovin. Sešlo se nám plno krásných fotografií, za které moc děkujeme. Členové komise všechny zaslané fotografie p

projít na článek

Májové putování okolím Modrých Hor

Děkujeme Vám všem, kteří jste naše vinařství navštívili. Byla to krásně strávená sobota při víně. Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit za rok zase.

projít na článek

Napsali o nás - děkujeme

Reakce na námi pořádané ovocnářské semináře ve spolupráci s Přírodní zahradou z.s. Děkujeme všem účastníkům našich seminářů a kurzů, těší nás zájem Vás všech. Žijme s přírodou, aby příroda žila s námi.

projít na článek