Den pro žáky 9.třídy ZŠ Luh

Jak se na své budoucí povolání připravují instalatéři, elektrikáři, truhláři a zedníci si vyzkoušeli žáci ze ZŠ Luh.           The post Den pro žáky 9. třídy ZŠ Luh appeared first on SOS Josefa Sousedíka.

projít na článek

Výměnný pobyt žáků páté třídy

Děti ze třídy 5.A absolvovaly výměnný pobyt z žáky Friedrich-Schiller-Gymnasium v Pirně. Během školního roku si děti vzájemně poslaly dopisy a představily sebe a svoje rodiny. Na konci června potom děti z 5.A jely na několik dní do Pirny, kde navštívili p

projít na článek

Zahájení školního roku 2022/2023

Vážení rodiče, milí žáci, z důvodu zpožděné rekonstrukce školy stanovila ředitelka školy ředitelské volno na čtvrtek 1. 9. a pátek 2. 9. 2022 pro žáky všech tříd s výjimkou žáků třídy 1. E, kteří budou mít zahájení školního roku v pátek 2. 9. 2022 od 8.00

projít na článek

Domácí příprava na přijímací zkoušky

Jste žáky páté nebo deváté třídy základní školy? Čekají Vás přijímací zkoušky na osmileté nebo čtyřleté gymnázium? Chtěli jste využít přípravný kurz, ale nemůžete? Dobrou zprávou je, že na přijímačky se lze připravit i z domova.

projít na článek

Den pro žáky ZŠ Liptál

Na Valašsku je celá řada potenciálních šikovných řemeslníků, jak nás přesvědčili žáci ze ZŠ Liptál.           The post Den pro žáky ZŠ Liptál appeared first on SOS Josefa Sousedíka.

projít na článek

Domov mládeže informace pro žáky mimo INFIS

Přijímání žáků na domov mládeže INFIS bylo pro žáky, kteří nenavštěvují INFIS, k 24.5.2024 uzavřeno z důvodu naplnění kapacity. The post Domov mládeže – informace pro žáky mimo INFIS first appeared on INFIS.

projít na článek