Den pro žáky ZŠ Liptál

Na Valašsku je celá řada potenciálních šikovných řemeslníků, jak nás přesvědčili žáci ze ZŠ Liptál.           The post Den pro žáky ZŠ Liptál appeared first on SOS Josefa Sousedíka.

projít na článek

Den pro žáky 9.třídy ZŠ Luh

Jak se na své budoucí povolání připravují instalatéři, elektrikáři, truhláři a zedníci si vyzkoušeli žáci ze ZŠ Luh.           The post Den pro žáky 9. třídy ZŠ Luh appeared first on SOS Josefa Sousedíka.

projít na článek

Domov mládeže informace pro žáky mimo INFIS

Přijímání žáků na domov mládeže INFIS bylo pro žáky, kteří nenavštěvují INFIS, k 24.5.2024 uzavřeno z důvodu naplnění kapacity. The post Domov mládeže – informace pro žáky mimo INFIS first appeared on INFIS.

projít na článek

Hygienická opatření pro žáky 4. ročníku při příchodu do školy

Zveřejňujeme pravidla pro žáky 4. ročníku pro období přípravy na maturitní a závěrečnou zkoušku v období do konce školního roku 2019/2020 a čestné prohlášení o neexistenci příznaků virového infekčního onemocnění.

projít na článek

Doplňková činnost - Vysvědčení pro malé žáky

Milí uživatelé, pro malé žáky v Doplňkové činnosti lze vytisknout Vysvědčení. Zobrazí se jedna velká jednička. Pokud by i vaše škola chtěla toto vylepšení používat, pokračujte na stranu Volitelná vylepšení. Více v článku Doplňková činnost.

projít na článek

Informace pro žáky 1. ročníku čtyřletého a šestiletého gymnázia, kteří zahájí vzdělávání od 4. 9. 2017

Pro žáky 1. ročníku čtyřletého a šestiletého gymnázia, kteří zahájí vzdělávání od 4. 9. 2017, zveřejňujeme informace o informačním systému školy, studentských průkazech, učebnicích, stravování ve školní jídelně, Spolku rodičů a přátel Jazykového gymnázia

projít na článek