Desatero kouzelných příběhů

Pohádkové příběhy pro malé i velké. Nepodařilo se je vydat, ale byla by škoda aby zvídavá ouška nevyslechla všechny ty příběhy a očka neviděla půvabné kresby dívky jménem Sophia. Pokud máte chuť se ponořit do světa mořských pannen, jednorožců, skřítků a víl, klikněte na pdf níže. 2022_11_pohadky.pdf (1839286)

projít na článek

Winx club Sportovní vak Winx Club 053560 růžové kostky poslední kus (53560)

Cena: 266,00 Kč vč. DPH 21 %Výrobce: Winx clubSportovní vak Winx ClubHarmonix pink - vynikající sportovní vak s motivem kouzelných víl z Winx Clubu, růžové kostky.

projít na článek

Víkend Křišťálového údolí

Historie výroby skla na severu Čech se skládá z mnoha fascinujících příběhů, které se dnes zrcadlí ve stovkách živých dílen a v různorodosti sklářské a šperkařské výroby.

projít na článek

Boloňský psík Endy

Než si malý pejsek zvykne na nový domov, chvíli to trvá. Ale když se připojí problémy s přijímáním potravy, má nový majitel spousty starostí. Jak si poradila majitelka malého Endíka se dočtete v příběhu z jarní soutěže o krmiva od firmy Salač.

projít na článek

Tipy na bezpečné lyžování

V zimních měsících máme většinou spjaté s lyžováním a podobnými sporty. Podobně jako na silnicích je třeba dodržovat určitá pravidla, existuje i vžité desatero bezpečnosti pro lyžaře. Kromě tohoto desatera, které upravuje chování na sjezdovkách, je nutná

projít na článek

Jak se stát hvězdou halloweenské párty?

Pomalu se nám blíží Halloween. Jde o anglosaský svátek, který se stává populární i u nás v Česku. Slaví se z noci 31. října, den před svátkem Všech svatých. Nedílnou součástí halloweenských oslav jsou vydlabané dýně, strašidelné kostýmy, děsivé dekorace

projít na článek