Deset výhod použití sond na obráběcích strojích

Růst vašeho podnikání nemusí být omezen růstem mzdových nákladů nebo dostupností zkušených pracovníků. Díky automatizaci procesu ustavování nástrojů poskytují strojní sondy společnosti Renishaw svým uživatelům řadu podnikatelských předností

projít na článek

3D skenování na obráběcích strojích

Zjistěte více o 3D skenování na obráběcích strojích pomocí technologie SPRINT.

projít na článek

První tenzometrická inspekční sonda pro brousicí stroje na světě

Renishaw MP250 je ultra kompaktní doteková sonda pro brusky, která nastavuje nové standardy v přesném měření 3D součástí. MP250 poskytuje všechny výhody standardních sond – snížení času nastavení, snížení počtu zmetků a zlepšení kontroly procesu. Navíc na

projít na článek

Revoluční kontaktní skenovací systém společnosti Renishaw otevírá zcela nové možnosti řízení procesu na CNC obráběcích strojích.

Na podzim 2013 uvede společnost Renishaw na trh měřicí systém SPRINT™, analogový kontaktní skenovací systém pro vysokorychlostní měření obrobku na CNC obráběcích strojích.

projít na článek

Chytré aplikace pro chytré telefony – Měření na obráběcích strojích v mobilu

Společnost Renishaw, přední světový výrobce měřicí techniky, představí na veletrhu EMO Hannover 2017 (18.–23. září, hala 6, stánek B46) řadu svých aplikací pro chytré telefony určených pro podporu měřicích sond pro obráběcí stroje.

projít na článek

Nové, vysoce kompaktní dotekové sondy s rádiovým přenosem přináší výhody měření pro více typů CNC obráběcích strojů

Společnost Renishaw doplňuje svoji špičkovou nabídku sond a softwaru novými systémy dotekových sond pro stroje, včetně soustruhů, kde potřeba přímé viditelnosti způsobuje problémy při optickém přenosu.

projít na článek