Design: Jednac souprava Organix Privacy Box od spolenosti RIM CZ zskala ocenn NBYTEK ROKU 2023

Na veletrhu nbytku a interir FOR INTERIOR byl podn u trnct ronk ocenn NBYTEK ROKU, kterou kadoron udluje Asociace eskch nbytk. I leton rok byl veden v duchu ekologie a modern techniky. Jako vjimen zdailou vybrala odborn porota uzavenou jednac soupravu Organix Privacy Box od rakouskho designra Kaie Stanii za spolenost RIM CZ.

projít na článek

Devojas: Nbytek expres? Ale prosm!

Letn msce mnoz z ns vypluj rekonstrukcemi naich obydl jak mt nbytek do koupelny do 5 dn a v dn kvalit, bez tzv. DD = dodlej doma! een m esk Devojas.

projít na článek

Produkt spolenosti Remmers zulechujc koupelnov nbytek, schody, parkety i pracovn desky

Devo bylo po stalet pouvno jako jeden ze zkladnch stavebnch materil, a i pes to, e modern doba pin spousty novch materil i postup, stle m sv msto. Nejedn se ji pouze o prvek stavebn, ale velice asto i designov. Vdy je dleit si pedem stanovit, jak el m pln

projít na článek

Speciální letní ceny souprav CHLAMYCHECK®

CHLAMYCHECK® patří dlouhodobě mezi Vámi nejoblíbenější soupravy z naší nabídky diagnostických souprav. Na měsíc srpen jsme proto pro Vás připravili speciální prodejní akci. Letní srpnové ceny: 1 souprava – letní cena 13.800 Kč* 5 souprav – letní cena 11.

projít na článek

Nbytek Jindicha Halabaly vznikl v minulm stolet, jeho obliba ale trv dodnes

Jindich Halabala byl a stle je legendou eskho nbytkstv. Tento nvrh, publicista a pedagog prochz z Koryan na Kromsku.

projít na článek

Znovu je tu LIGNA! Devozpracujc komunita se setkv v Hannoveru

Hannover: Vce ne 105 000 metr tverench vstavn plochy a vce ne 1 100 vystavovatel: LIGNA 2023 (15.-19. kvtna 2023) slav nvrat a nabdne komplexn pehled devaskho a devozpracujcho prmyslu. Navzdory napjat globln politick situaci potvrzuje pozitivn stav rezerv

projít na článek