Detektiv Pikachu se vrací!

Mluvící Pikachu se vrací v pokračování s názvem Detective Pikachu Returns, aby se svým parťákem Timem Goodmanem vyřešil Článek Detektiv Pikachu se vrací! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Polda 6: Oscar pro Pankráce? (recenze)

Sice ne přímo aktuálně vzhledem k vydání (neb jsem zaspala... o dva roky... :-)) přidávám svůj názor na šesté pokračování legendární herní série o detektivu Pankráci z Lupan, vydané po skoro devíti letech od posledního dílu. Detektiv Pankrác se z pohodlí

projít na článek

Duck Detective: The Secret Salami - Hra

Adventúra Duck Detective: The Secret Salami predstavuje roztomilú a humornú variáciu na klasické noir detektívky. Káčerí detektív Eugene McQuacklin už pamätá lepšie časy, pretože ho nedávno opustila žena kvôli jeho chorobnému návyku na biele pečivo a čo s

projít na článek

MASTERS OF REALITY se vrací s první novou skladbou po 15 letech

Americká rocková kapela, která vydala své poslední album v roce 2009, se nyní vrací se vší slávou. Sdílí nový singl „Sugar“ a chystá turné po Evropě.

projít na článek

GRUESOME se vrací s novým singlem, aby opět poctili DEATH

Deathmetaloví klasici z Miami, ochraňující odkaz legendárních DEATH, se vrací s novým singlem „Frailty“ po dlouhých čtyřech letech ticha.

projít na článek

Tokyo Game Show 2024 Vrací se Sony! Nintendo jen pro vyvolené!

Sony se po dlouhé pauze vrací na Tokyo Game Show 2024, což bylo potvrzeno spolu se spuštěním oficiálního webu pro The post Tokyo Game Show 2024 – Vrací se Sony! Nintendo jen pro vyvolené! first appeared on GamingSite.cz.

projít na článek