GRUESOME se vrací s novým singlem, aby opět poctili DEATH

Deathmetaloví klasici z Miami, ochraňující odkaz legendárních DEATH, se vrací s novým singlem „Frailty“ po dlouhých čtyřech letech ticha.

projít na článek

Váleční psi MÖTLEY CRÜE se vrací s novým singlem a psycho klipem

Legendární zhýralí rockeři MÖTLEY CRÜE nikam neodcházejí – právě naopak. Právě představují nový singl „Dogs of War“ společně s videoklipem.

projít na článek

Červnový Spark uvádí: první díl opusu o DEATH – Smrti čile vstříc

Nejnovější číslo tištěného Sparku vás zavede o 40 let nazpět, kdy se zformovaly americké legendy DEATH. Čtěte první díl z čtyřdílného seriálu o DEATH v rubrice Galerie titánů!

projít na článek

Choosing Death! Legendární metalová kniha konečně vyšla v českém překladu

Absolutní klasika. Tak se dá mluvit o knize Choosing Death: Nepravděpodobná historie death metalu grindcoru, jejíž český překlad právě vyšel u pražského nakladatelství MetalGate.

projít na článek

AS I LAY DYING startují novou etapu kariéry singlem „Burden“ a v listopadu se objeví v Praze

Personální situace v AS I LAY DYING v posledních letech doznala dalších důležitých změn, zpěvák Tim Lambesis a kytarista Phil Sgrosso se však obklopili novými členy a singlem „Burden“ vstupují do nové éry.

projít na článek

MetalGate uvede na trh undergroundovou bibli. Kniha Choosing Death se věnuje historii death metalu a grindcoru

Po několikadílném rochnění se v historii black metalu otáčí pražské nakladatelství MetalGate pozornost k dalším extrémním metalovým subžánrům. Tentokrát dojde na death metal a grindcore, a to opravdu ve výživné formě.

projít na článek