Digital Generation - jeden z největších online podvodů v posledním roce.

Konečně jsem se dostal k tomu, abych napsal krátkou recenzi, anebo spíše jen takový náhled na Digital Generation. Právě na toto téma jsem dostával v posledních měsících nejvíce dotazů. I když už jsem toho v diskuzi o Digital Generation průběžně napsal mnoho, ještě to sjednotím. Vlastně už bylo na čase, protože se na to chystám delší dobu. Ale dokonce i v této době, kdy je Digital Generation už delší dobu mrtvolka, se najdou tací lidé, kteří budou lhát a lhát...

projít na článek

Digital Modern Caregivers

Most caregivers involved with home care services would be inclined to dialogue with other caregivers in an online forum or social networking site, according to a survey. Furthermore, 91% of caregivers would be likely to conduct research after receiving a

projít na článek

Výstava Photo Generation

Dovoluji si Vás pozvat na výstavu v Centru FotoŠkoda

projít na článek

Nová pravidla partnerských programů

V tomto roce se roztrhl pytel s aktualizacemi certifikací online specialistů. Abych téma více přiblížil, jedná se o certifikace, které mohou profesionálové získat na základě svých zkušeností s rozličnými online marketingovými nástroji.

projít na článek

Desatero největších překážek na cestě k bohatství !

Tak o kterou překážku zakopáváte vy ? Zajímavý článek, který velmi doporučuji přečíst a mnozí se v něm určitě poznají a zároveň se mohou inspirovat. Podívejte se na přínosný článek o největších překážkách v cestě k bohatství ZDE . .

projít na článek

Výhody online vzdělávání

Znáte výhody a nevýhody online studia? Ve spolupráci s HR News.cz jsme pro Vás připravili článek o online kurzech. Přečíst si jej můžete zde. The post Výhody online vzdělávání appeared first on Služby a podnikání.

projít na článek