Divoká rajčata v ekozahradě

Divoká rajčata do ekozahrady i do truhlíku na balkóně The post Divoká rajčata v ekozahradě appeared first on SvětEkoZahrad.

projít na článek

Ptáci v ekozahradě

Jak vytvořit ideální podmínky pro zahradní ptactvo v ekozahradě. The post Ptáci v ekozahradě appeared first on SvětEkoZahrad.

projít na článek

Popínavý špenát v ekozahradě

Zajímavý druh listové zeleniny vhodný do ekozahrad i na jedlé balkóny The post Popínavý špenát v ekozahradě appeared first on SvětEkoZahrad.

projít na článek

Bylinková spirála v ekozahradě

Nechte se inspirovat k vytvoření bylinkové spirály. The post Bylinková spirála v ekozahradě appeared first on SvětEkoZahrad.

projít na článek

Špagety s cuketou a rajčaty

Ingredience: Špagety, cuketa, rajčata(nebo plechovka), paprika. Uvaříte špagety, na pánvi si rozehřejte ol. olej orestujte cibulku, česnek a trochu řapíkatého celeru, přidejte na dorbné kousky nakrájenou mrkev a na kostičky cuketu. Duste to. Spařte si raj

projít na článek

Vaření s čerstvými surovinami: Tajemství italské kuchyně

Italská kuchyně je pověstná svou jednoduchostí a čistotou chutí, což je částečně díky používání čerstvých a kvalitních surovin. Prozkoumejme, jaké jsou nejdůležitější čerstvé suroviny, které tvoří základní pilíře italského kulinářského umění: 1. Rajčata:

projít na článek